Huawei P9 kommer i blå og rød

Huawei P9, der er nuværende topmodel, kommer nu i nye spændende farvevarianter - blå og rød.

Huawei P9 kommer i nye farver (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P9 kommer i nye farver (Foto: MereMobil.dk)

Dette forårs topmodel fra Huawei, P9, kommer nu i nye farver. Specifikationerne er de samme, og der er tale om en ret så spændende telefon.

Huawei P9 har generelt over hele linjen høstet mange positive anmeldelser fra forskellige medier. Her fra Danmark har Huawei fået topkarakterer fra flere techmedier, og i forhold til prisen smed min anmelderkollega Heine Jørgensen på Ekstra Bladet seks stjerner efter P9, i forhold til prisen.

 - Huawei vil slå Samsung og Apple - også i Danmark

I anmeldelsen hos Engadget scorede P9 77 ud af 100 point. Der mangler features, som kan få telefonen til at skille sig ud fra konkurrenterne, men performance er ”excellent”, lyder det fra Engadget.

 - TEST: Huawei P9 – fremragende de fleste steder

P9 er den telefon fra Huawei der til dato har fået den største distribution, og kan derfor købes i et bredt udvalg af forretninger. Blandt andet TDC, Telenor, Telia, 3, Proshop, Power, Elgiganten og mange andre. Helt generelt har flere teleselskaber fortalt til MereMobil.dk, at de har store forventninger til Huawei og ikke mindst P9-produkterne.

Og ja nu bliver den altså også tilgængelig i farverne blå og rød. Det har Huawei netop afsløret fra scenen i Berlin.

 - Huawei chef starter rygter om ny Nexus enhed

Hvornår den røde og blå variant bliver tilgængelig er endnu uvist. Men prisen ventes at blive den samme, som på de nuværende farvevarianter af Huawei P9. I Danmark er det den blå variant der i første omgang bliver tilgængelig.

Mere til historien

Huawei meldte ikke noget om, at P9 Plus og P9 Lite også kommer i rød og blå. Derfor er der altså umiddelbart kun tale om den ”almindelige” Huawei P9 i de nye farver.

Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Her er Huawei P50-serien

Huawei P50 Pro og Huawei P50 er præsenteret. Ingen Android. Ingen 5G. Læs mere om Huawei P50-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram