Huawei P9 kommer i blå og rød

0

Huawei P9, der er nuværende topmodel, kommer nu i nye spændende farvevarianter – blå og rød.

Huawei P9 kommer i nye farver (Foto: MereMobil.dk)
Huawei P9 kommer i nye farver (Foto: MereMobil.dk)

Dette forårs topmodel fra Huawei, P9, kommer nu i nye farver. Specifikationerne er de samme, og der er tale om en ret så spændende telefon.

Huawei P9 har generelt over hele linjen høstet mange positive anmeldelser fra forskellige medier. Her fra Danmark har Huawei fået topkarakterer fra flere techmedier, og i forhold til prisen smed min anmelderkollega Heine Jørgensen på Ekstra Bladet seks stjerner efter P9, i forhold til prisen.

 – Huawei vil slå Samsung og Apple – også i Danmark

I anmeldelsen hos Engadget scorede P9 77 ud af 100 point. Der mangler features, som kan få telefonen til at skille sig ud fra konkurrenterne, men performance er ”excellent”, lyder det fra Engadget.

 – TEST: Huawei P9 – fremragende de fleste steder

P9 er den telefon fra Huawei der til dato har fået den største distribution, og kan derfor købes i et bredt udvalg af forretninger. Blandt andet TDC, Telenor, Telia, 3, Proshop, Power, Elgiganten og mange andre. Helt generelt har flere teleselskaber fortalt til MereMobil.dk, at de har store forventninger til Huawei og ikke mindst P9-produkterne.

Og ja nu bliver den altså også tilgængelig i farverne blå og rød. Det har Huawei netop afsløret fra scenen i Berlin.

 – Huawei chef starter rygter om ny Nexus enhed

Hvornår den røde og blå variant bliver tilgængelig er endnu uvist. Men prisen ventes at blive den samme, som på de nuværende farvevarianter af Huawei P9. I Danmark er det den blå variant der i første omgang bliver tilgængelig.

Mere til historien

Huawei meldte ikke noget om, at P9 Plus og P9 Lite også kommer i rød og blå. Derfor er der altså umiddelbart kun tale om den ”almindelige” Huawei P9 i de nye farver.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer