Apple udsender også watch OS 3 og tvOS opdateringer

1

KORT NYT: Apple har i aften udsendt iOS 10-opdateringen til en række iOS-enheder, men foruden denne opdatering, så er også watch OS 3 til Apple Watch og tvOS version 10 udsendt til Apple TV.

watchOS 3 fra Apple (Foto: Apple)
watchOS 3 fra Apple (Foto: Apple)

Det er uden tvivl Apples iOS 10 opdatering, der har fået mest omtale. Men foruden opdateringen til iOS-enheder, så er der også nyt til ejere af Apple TV og Apple Watch.

 – Nu kan du hente iOS 10 til iPhone og iPad

Apple præsenterede sammen med iPhone 7 og iPhone 7 Plus også Apple Watch Series 2, det betyder, at det ”gamle” – altså første generation – nu hedder Apple Watch Series 1.

 – Her er nyhederne i watchOS 3 til Apple Watch

Og der er også nyt til Apple Watch Series 1. Apple har nemlig frigivet watchOS 3, der blandt andet forbedrer hastigheden og batteritiden.

 – TIP: Sådan opdaterer du iPhone eller iPad til ny iOS-version

Opdateringen til Apple TV er version 10 af tvOS og denne byder blandt andet på forbedringer af iPhone remote app. Du kan opdaterer dit Apple TV med det samme til version 10.

Mere til historien

Måske du undrer dig over, at der ikke var nyt til MacBooks, men der skal du lige væbne dig med tålmodighed til næste uge. For Apples nye macOS frigives tirsdag den 20. september 2016.

Læs også:

iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

10 ting du skal vide om iOS 10

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer