Apple har frigivet iOS 10 beta 7

Den syvende betaversion af iOS 10 er netop frigivet til udviklere, mens den sjette version er klar til de der er tilmeldt det offentlige betaprogram.

iOS 10

iOS 10

Apple frigav i fredags den syvende betaversion af iOS 10 til udviklere, mens de der er tilmeldt det offentlige betaprogram er en version bagud. Her er den sjette version netop frigivet.

iOS 10 beta 7 blev frigivet i fredags og kan derfor indeholde kritiske fejlrettelser, da det ellers ikke plejer at være fredag Apple frigiver nye software-versioner. Det skriver MacRumors.com.

Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Det er formentlig en af de sidste betaversioner, som Apple frigiver inden den endelige version frigives. Og Apple har derfor også stor fokus på, at få rettet de sidste fejl.

Apple frigav den første betaversion efter keynoten på deres årlige udviklerkonference WWDC i juni måned.

Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår den endelige version af iOS 10 frigives andet end det bliver i løbet af efteråret. Men de senere år har det været i løbet af september, hvor det også ventes de vil lancerer iPhone 7.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Følgende enheder understøtter iOS 10: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE, samt iPad 4, iPad Air og iPad Air 2. Og begge iPad Pro-modeller, iPad Mini 2 og nyere, samt iPod Touch (6. Generation).

MereMobil.dk følger nøje med og opdaterer dig, når det offentliggøres hvornår den endelige version frigives.

Mere til historien

iOS 10 byder på en masse nyheder og en opdateret besked-applikation, som rummer en masse nye muligheder og en masse nye emoji’s.

Læs også:
Apple Music har nu 13 millioner brugere

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram