Apple har frigivet iOS 10 beta 7

0

Den syvende betaversion af iOS 10 er netop frigivet til udviklere, mens den sjette version er klar til de der er tilmeldt det offentlige betaprogram.

iOS 10
iOS 10

Apple frigav i fredags den syvende betaversion af iOS 10 til udviklere, mens de der er tilmeldt det offentlige betaprogram er en version bagud. Her er den sjette version netop frigivet.

iOS 10 beta 7 blev frigivet i fredags og kan derfor indeholde kritiske fejlrettelser, da det ellers ikke plejer at være fredag Apple frigiver nye software-versioner. Det skriver MacRumors.com.

Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Det er formentlig en af de sidste betaversioner, som Apple frigiver inden den endelige version frigives. Og Apple har derfor også stor fokus på, at få rettet de sidste fejl.

Apple frigav den første betaversion efter keynoten på deres årlige udviklerkonference WWDC i juni måned.

Apple har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår den endelige version af iOS 10 frigives andet end det bliver i løbet af efteråret. Men de senere år har det været i løbet af september, hvor det også ventes de vil lancerer iPhone 7.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Følgende enheder understøtter iOS 10: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE, samt iPad 4, iPad Air og iPad Air 2. Og begge iPad Pro-modeller, iPad Mini 2 og nyere, samt iPod Touch (6. Generation).

MereMobil.dk følger nøje med og opdaterer dig, når det offentliggøres hvornår den endelige version frigives.

Mere til historien

iOS 10 byder på en masse nyheder og en opdateret besked-applikation, som rummer en masse nye muligheder og en masse nye emoji’s.

Læs også:
Apple Music har nu 13 millioner brugere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer