Nu muligt at tjekke ud af Rejsekortet fra mobilen

2

En applikation til smartphonen gør det nu muligt, at tjekke ud af det udskældte ”Rejsekortet”, når rejsen er slut.

Screenshots fra "Check Udvej" (Foto: Rejsekortet.dk)
Screenshots fra “Check Udvej” (Foto: Rejsekortet.dk)

Den nye applikation fra ”Rejsekortet” gør det muligt, at tjekke ud, hvis man af en eller anden grund har glemt det, da man steg af toget eller bussen.

Rejsekortet har været meget udskældt netop fordi mange har glemt at tjekke ud, så der er rigtig mange, som kan nikke genkendende til scenariet med, at man er steget af bussen og i lommen har man sit rejsekort, men da man hoppede af bussen, så glemte man at tjekke ud i farten – igen.

 – Rejsekort udlodder 75.000 kroner for app-idé

Men det er der nu råd for. Selskabet bag Rejsekortet har nemlig netop frigivet en ny applikation ud, som hedder ”Check Udvej”. Og den gør det muligt, at tjekke ud på mobilen efterfølgende op til tre gange på én måned og 12 gange på ét år. Og det er muligt, at tjekke ud op til fem dage efter man tjekkede ind. Det skriver DR.dk.

Dermed har danskerne endelig fået den længe efterspurgte mulighed for, at tjekke ud hjemme fra og dermed muligheden for at undgå at skulle betale gebyr.

Det har fyldt meget i medierne, at brugerne af Rejsekortet glemmer at tjekke ud, men ifølge Rejsekortets direktør, Bjørn Wahlsten, så husker 98,5 procent i dag at tjekke ud.

Rejs Nemt påminder dig om Rejsekort udtjekning

– ”Men engang imellem glemmer man det jo, og så skal det være let for kunden at sige: ’Okay, jeg har glemt det. Og så kan man bruge app’en og indmelde sit tjek-ud,” siger Bjørn Wahlsten.

Screenshots fra "Check Udvej" (Foto: Rejsekortet.dk)
Screenshots fra “Check Udvej” (Foto: Rejsekortet.dk)

Det kræver Nem-ID at oprette sig på ”Check Udvej” og børn samt erhvervskunder kan heller ikke oprette sig i første omgang på den nye applikation.

Når du bruger applikationen ”Check Udvej”, så skal du angive dit nummer på rejsekortet ved dit tjek ud, samt tillade den har adgang til telefonens GPS, så det kan lokaliseres, hvor du foretager dit tjek ud. Du skal angive, hvor du rejste til og hvad tid du cirka ankom, samt eventuelt vælge årsagen til, hvorfor du ikke har fået tjekket ud.

Privat app slår Rejsekortet

Du kan downloade ”Check Udvej” gratis i Apples App Store og Google Play Store, samt via Rejsekortets web-app. Og læse mere om applikationen på Rejsekortets hjemmeside.

Mere til historien

Den nye applikationen ”Check Udvej” skal ikke være en erstatning for, at tjekke ud på den rigtige måde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer