Rejs Nemt påminder dig om Rejsekort udtjekning

9

App’en Rejs Nemt minder om udtjekning af Rejsekort hvis alle rejsedetaljer manuelt udfyldes.

Rejnemt, Rejsekort app.
Rejnemt, Rejsekort app.

Passagerer der glemmer udtjekning, efter en tur med Rejsekortet, opkræves en afgift på 25 kroner (sat ned fra 50 kroner den 20. januar 2015). En ny app, kaldet Rejs Nemt, påminder om udtjekningen.

Hvor let Rejs Nemt så er, kan diskuteres.

Først skal den station eller stoppested, der rejses fra, tastes ind. Derefter oplyses destinationen. Når man er tæt på bestemmelsesstedet, kommer der en alarm på telefonen, om udtjekning.

Applikationen kan også oplyse priser på rejser, og beregne priser inklusive rabatter. Rejs Nemt har også rejsehistorik og saldo, skriver Version2.dk.

Med andre ord. Det minder mest af alt om en kalenderpåmindelse, eller alarm, der sættes op i telefonen. Jeg synes umiddelbart ikke, at Rejs Nemt lyder som den mest intuitive løsning.

Det er firmaet New Danish Design, der med støtte fra Rejekort A/S har udviklet applikationen.

– ”Vi har valgt at støtte udviklingen af ’Rejs Nemt’ for at imødekomme især de kunder, som har svært ved at vænne sig til at tjekke ud, når de slutter en rejse,” siger Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S.

Rejs Nemt findes til iOS og Android. Applikationen er gratis. Du kan læse mere på Rejsnemt.dk.

Der findes et alternativ til at minde udtjekning der hedder Check Check Ud til Android. Vi har også tidligere skrevet om Rejsekort Scanner, der kan scanne ens kort, og oplyse om saldo.

Mere til historien

Ifølge oplysninger fra Rejsekort husker 98,4 procent af alle brugere af Rejsekort, at tjekke ud efter turen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer