Rejs Nemt påminder dig om Rejsekort udtjekning

App’en Rejs Nemt minder om udtjekning af Rejsekort hvis alle rejsedetaljer manuelt udfyldes.

Rejnemt, Rejsekort app.

Rejnemt, Rejsekort app.

Passagerer der glemmer udtjekning, efter en tur med Rejsekortet, opkræves en afgift på 25 kroner (sat ned fra 50 kroner den 20. januar 2015). En ny app, kaldet Rejs Nemt, påminder om udtjekningen.

Hvor let Rejs Nemt så er, kan diskuteres.

Først skal den station eller stoppested, der rejses fra, tastes ind. Derefter oplyses destinationen. Når man er tæt på bestemmelsesstedet, kommer der en alarm på telefonen, om udtjekning.

Applikationen kan også oplyse priser på rejser, og beregne priser inklusive rabatter. Rejs Nemt har også rejsehistorik og saldo, skriver Version2.dk.

Med andre ord. Det minder mest af alt om en kalenderpåmindelse, eller alarm, der sættes op i telefonen. Jeg synes umiddelbart ikke, at Rejs Nemt lyder som den mest intuitive løsning.

Det er firmaet New Danish Design, der med støtte fra Rejekort A/S har udviklet applikationen.

- ”Vi har valgt at støtte udviklingen af ’Rejs Nemt’ for at imødekomme især de kunder, som har svært ved at vænne sig til at tjekke ud, når de slutter en rejse,” siger Bjørn Wahlsten, adm. direktør i Rejsekort A/S.

Rejs Nemt findes til iOS og Android. Applikationen er gratis. Du kan læse mere på Rejsnemt.dk.

Der findes et alternativ til at minde udtjekning der hedder Check Check Ud til Android. Vi har også tidligere skrevet om Rejsekort Scanner, der kan scanne ens kort, og oplyse om saldo.

Mere til historien

Ifølge oplysninger fra Rejsekort husker 98,4 procent af alle brugere af Rejsekort, at tjekke ud efter turen.

Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram