Alcatel på vej med smartwatch til børn

0

Smartwatches er ikke blevet allemandseje, men måske Alcatel har fat i noget med deres nye smartwatch til børn. Læs om det her.

Alcatel Care Time KidsWatch (Foto: Alcatel)
Alcatel Care Time KidsWatch (Foto: Alcatel)

Producenten Alcatel er ikke en, som gør sig voldsomt bemærket på det danske marked. Men det skal der måske laves om på. Producenten er i hvert fald klar til at tage kampen op og vil slå sidste års salg – målet er 100.000 solgte enheder i år, hvilket vil være en fordobling fra 2015.

For at kunne konkurrere med de store spillere på tech-markedet, så er man også nødt til at have innovation, knofedt og de rette produkter. Og Alcatel er nu klar med fire nye produkter til det danske marked, hvoraf et smartwatch til børn og deres familie er et af dem.

 – Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Det nye smartwatch hedder Care Time KidsWatch og kan foruden at vise klokken også altid vise dig, hvor dit barn befinder sig geografisk. Du kan endda også opsætte et geografisk område, som dit barn må befinde sig i og går barnet ud af dette område, så får du besked på dette.

Care Time KidsWatch giver også barnet muligheden for, at ringe op til fem pre-definerede numre, samt der kan programmeres yderligere op til 10 telefonnumre ind, som uret altså kan ringe op til.

 – Børn vælger mobile enheder frem for PC og konsoller

Uret er ganske børnevenligt og tåler støv, stød og vand med IP 65-certificering.

Specifikationerne på Care Time KidsWatch kan du se på billedet herunder.

Alcatel Care Time KidsWatch (Foto: Alcatel)
Alcatel Care Time KidsWatch (Foto: Alcatel)

Prisen på det danske marked forventes at blive cirka 750 kroner og Care Time KidsWatch ventes at lande i butikkerne om seks ugers tid. Det vil blandt andet blive forhandlet hos Elgiganten.

Mere til historien

Alcatel har et mål om, at få en markedsandel på 5-6 procent på det danske marked, og de lancerer jævnligt nye feature phones og smartphones, men er nu også klar med andre interessante produkter, som Care Time KidsWatch.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer