iPhone SE roses i udenlandske anmeldelser

OVERBLIK: Der er måske ikke umiddelbart så meget nyt at komme efter i iPhone SE, men den nye iPhone modtages alligevel med rosende ord i udlandet.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Apple og de danske teleselskaber, samt andre mobilforhandlere starter, tirsdag den 5. april 2016, salget af den nye iPhone SE. Forventningerne har været meget blandede, men når man ser de på anmeldelserne fra de første udenlandske medier så er de fyldt med mange rosende ord og positive gloser.

Vi har her samlet nogle af de første ord fra anmelderne i udlandet, som har testet iPhone SE.

Farvel til iPhone 5S, men god dag til iPhone SE

Bloomberg

Bloomberg har efter offentliggørelsen af iPhone SE udtalt, at det er en super erstatning for iPhone 5S. Så har du en iPhone 5 eller iPhone 5S – særligt fordi du ikke vil have en større telefon, så er det nu du skal opgradere.

På iPhone SE understøttes Apple Pay (på de markeder det er tilgængeligt), den kommer med hurtigere WiFi og meget andet.

CNET

Anmelderen Scott Stein hos CNET giver 4 ud af 5 mulige stjerner til den nye iPhone-model og kalder den ”et lille vidunder”. Scott Stein skriver også, at Apple langt om længe er klar med en opgradering af hardwaren, som tiltrækker dem der gerne vil have ”mindre” smartphones.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

The Verge

Lauren Goode fra The Verge lyder ikke så begejstret for iPhone SE i overskriften til hendes anmeldelse. Denne lyder ”Today’s tech, yesterday’s design”. Og mest af alt skriver hun den føles som en iPhone 5S. Dog er hun positiv omkring ydelsen og driftstiden, hvilket hun mener hører til i første klasse, og så er prissætningen på telefonen ganske rimelig. Selvom hun ikke lyder vildt positiv, så ender iPhone SE alligevel med en karakter på 8,7 ud af 10. Så det må også siges at være flot.

The Wall Street Journal

Geoffrey Fowler fra Wall Street Journal hilser den nye 4-tommer iPhone SE velkommen. Han er glad for, at der atter fokuseres lidt på de mindre størrelser end de store phablets. Han skriver kort og godt, at den nye kraftfulde 4-tommer iPhone SE er den størrelse mange har ventet på.

Dette skal du vide om iPhone SE

Wired

Anmelderen hos Wired, David Pierce, er begejstret for følelsen af en mindre telefon i hånden og pointerer også iPhone SE’s batteri, som overraskende godt og kameraet får også rosende ord med på vejen. ”There’s plenty of power, plenty of camera inside this body”, lyder det fra David Pierce.

Det negative han siger om iPhone SE er, at nogle websites og apps er udviklet til de større skærme – ligesom skærmen på iPhone SE heller ikke er til at se film på og ej heller ”VR-friendly”. Han påpeger også, at 3D Touch funktionen ikke er tilstede på den nye iPhone SE.

iPhone SE får dog 7 ud af 10. Så absolut ikke en helt dårlig karakter.

Time

Den amerikanske hjemmeside Time er yderst positiv over for iPhone SE. Her har anmelderen Lis Eadicicco haft hænderne højt hævet over hovedet – og jublet over iPhone SE er den perfekte kompakte smartphone.

iPhone SE får 4 ud af 5 hos Time.

Fælles for alle anmelderne er, at de fremhæver batteriet på den nye iPhone SE. De fleste er overrasket over, hvor god batteritid den nye iPhone SE har. Et af de fælles kritikpunkter er, at den er lanceret i en udgave med 16 GB intern hukommelse. Det er bare for lidt i 2016. Den fås dog også med 64 GB men ikke 128 GB.

Tip: Det sparer ikke strøm på iPhone når du lukker apps

Mere til historien

MereMobil.dk glæder sig til, at få iPhone SE til test og se hvad vores holdning/mening er til den nye iPhone-model.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Roborock S8 MaxV Ultra er vasker og støvsuger vanvittigt overbevisende

TEST: Robotstøvsuger- og gulvvaskerobotten S8 MaxV fra Roborock er en af de mest overbevisende rengøringsrobotter, som jeg har testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram