iPhone SE roses i udenlandske anmeldelser

OVERBLIK: Der er måske ikke umiddelbart så meget nyt at komme efter i iPhone SE, men den nye iPhone modtages alligevel med rosende ord i udlandet.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

Apple og de danske teleselskaber, samt andre mobilforhandlere starter, tirsdag den 5. april 2016, salget af den nye iPhone SE. Forventningerne har været meget blandede, men når man ser de på anmeldelserne fra de første udenlandske medier så er de fyldt med mange rosende ord og positive gloser.

Vi har her samlet nogle af de første ord fra anmelderne i udlandet, som har testet iPhone SE.

- Farvel til iPhone 5S, men god dag til iPhone SE

Bloomberg

Bloomberg har efter offentliggørelsen af iPhone SE udtalt, at det er en super erstatning for iPhone 5S. Så har du en iPhone 5 eller iPhone 5S – særligt fordi du ikke vil have en større telefon, så er det nu du skal opgradere.

På iPhone SE understøttes Apple Pay (på de markeder det er tilgængeligt), den kommer med hurtigere WiFi og meget andet.

CNET

Anmelderen Scott Stein hos CNET giver 4 ud af 5 mulige stjerner til den nye iPhone-model og kalder den ”et lille vidunder”. Scott Stein skriver også, at Apple langt om længe er klar med en opgradering af hardwaren, som tiltrækker dem der gerne vil have ”mindre” smartphones.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE (Foto: Apple)

The Verge

Lauren Goode fra The Verge lyder ikke så begejstret for iPhone SE i overskriften til hendes anmeldelse. Denne lyder ”Today’s tech, yesterday’s design”. Og mest af alt skriver hun den føles som en iPhone 5S. Dog er hun positiv omkring ydelsen og driftstiden, hvilket hun mener hører til i første klasse, og så er prissætningen på telefonen ganske rimelig. Selvom hun ikke lyder vildt positiv, så ender iPhone SE alligevel med en karakter på 8,7 ud af 10. Så det må også siges at være flot.

The Wall Street Journal

Geoffrey Fowler fra Wall Street Journal hilser den nye 4-tommer iPhone SE velkommen. Han er glad for, at der atter fokuseres lidt på de mindre størrelser end de store phablets. Han skriver kort og godt, at den nye kraftfulde 4-tommer iPhone SE er den størrelse mange har ventet på.

- Dette skal du vide om iPhone SE

Wired

Anmelderen hos Wired, David Pierce, er begejstret for følelsen af en mindre telefon i hånden og pointerer også iPhone SE’s batteri, som overraskende godt og kameraet får også rosende ord med på vejen. ”There’s plenty of power, plenty of camera inside this body”, lyder det fra David Pierce.

Det negative han siger om iPhone SE er, at nogle websites og apps er udviklet til de større skærme – ligesom skærmen på iPhone SE heller ikke er til at se film på og ej heller ”VR-friendly”. Han påpeger også, at 3D Touch funktionen ikke er tilstede på den nye iPhone SE.

iPhone SE får dog 7 ud af 10. Så absolut ikke en helt dårlig karakter.

Time

Den amerikanske hjemmeside Time er yderst positiv over for iPhone SE. Her har anmelderen Lis Eadicicco haft hænderne højt hævet over hovedet – og jublet over iPhone SE er den perfekte kompakte smartphone.

iPhone SE får 4 ud af 5 hos Time.

Fælles for alle anmelderne er, at de fremhæver batteriet på den nye iPhone SE. De fleste er overrasket over, hvor god batteritid den nye iPhone SE har. Et af de fælles kritikpunkter er, at den er lanceret i en udgave med 16 GB intern hukommelse. Det er bare for lidt i 2016. Den fås dog også med 64 GB men ikke 128 GB.

- Tip: Det sparer ikke strøm på iPhone når du lukker apps

Mere til historien

MereMobil.dk glæder sig til, at få iPhone SE til test og se hvad vores holdning/mening er til den nye iPhone-model.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram