HTC Vive – her er den danske pris

Det er nu blevet muligt, at forudbestille HTC Vive, der er det mest avancerede VR-headset. Se den danske pris her.

HTC Vive (Foto: HTC)

HTC Vive (Foto: HTC)

HTC fremviste HTC Vive første gang til Mobile World Congress 2015, som er et Virtual Reality headset, der er udviklet i samarbejde med spilproducenten Valve.

Men først til Mobile World Congress 2016 blev produktet altså klar til endelig lancering og oplysning om at  forudbestillingerne var på vej.

 - HTC Vice lanceret - se tilgængelighed

Og forsalget af HTC Vive er nu startet, men det kræver du har pengepungen fremme, hvis du vil erhverve dig det virtuelle headset.

HTC Vive koster 899 euro i forsalg, dertil kommer yderligere 91 euro i fragt. Omregnet til danske kroner er det omkring 7.400 kroner for et stykke headset, to kontrollere, to IR-blastere og der medfølger også nedenstående tre spil.

  • Tilt Brush: Er et 3D tegne program, der gør det muligt at tegne i rummet omkring dig med blandt andet lys-, flamme- eller stjerneskrift
  • Job Simulator - The 2050 Archives: Robotterne har overtaget fremtiden, og giver dig et ironisk tilbageblik på hvordan en ’normal’ arbejdsdag er
  • Fantastic Contraption: Her skal du løse opgaver ved hjælp at opfinde og kreere virtuelle Storm P maskiner

 - Virtuel Reality lader dig træde ind i spillet

HTC Vive vil blive leveret i maj måned. Forudbestillinger kan foretages her.

Mere til historien

Virtual Reality er det nye sort og HTC er ikke ene om, at lancere et VR-headset. Også Samsung er klar med deres Gear VR, som medfølger i købet af Galaxy S7-modellerne frem til 10. marts 2016.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
Gik du også ind i fladskærmen? VR-spil skal tæmmes

Forskere på Københavns Universitet har nærstuderet YouTube-videoer for at undgå uheld med virtual reality.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram