HTC Vive – her er den danske pris

0

Det er nu blevet muligt, at forudbestille HTC Vive, der er det mest avancerede VR-headset. Se den danske pris her.

HTC Vive (Foto: HTC)
HTC Vive (Foto: HTC)

HTC fremviste HTC Vive første gang til Mobile World Congress 2015, som er et Virtual Reality headset, der er udviklet i samarbejde med spilproducenten Valve.

Men først til Mobile World Congress 2016 blev produktet altså klar til endelig lancering og oplysning om at  forudbestillingerne var på vej.

 – HTC Vice lanceret – se tilgængelighed

Og forsalget af HTC Vive er nu startet, men det kræver du har pengepungen fremme, hvis du vil erhverve dig det virtuelle headset.

HTC Vive koster 899 euro i forsalg, dertil kommer yderligere 91 euro i fragt. Omregnet til danske kroner er det omkring 7.400 kroner for et stykke headset, to kontrollere, to IR-blastere og der medfølger også nedenstående tre spil.

  • Tilt Brush: Er et 3D tegne program, der gør det muligt at tegne i rummet omkring dig med blandt andet lys-, flamme- eller stjerneskrift
  • Job Simulator – The 2050 Archives: Robotterne har overtaget fremtiden, og giver dig et ironisk tilbageblik på hvordan en ’normal’ arbejdsdag er
  • Fantastic Contraption: Her skal du løse opgaver ved hjælp at opfinde og kreere virtuelle Storm P maskiner

 – Virtuel Reality lader dig træde ind i spillet

HTC Vive vil blive leveret i maj måned. Forudbestillinger kan foretages her.

Mere til historien

Virtual Reality er det nye sort og HTC er ikke ene om, at lancere et VR-headset. Også Samsung er klar med deres Gear VR, som medfølger i købet af Galaxy S7-modellerne frem til 10. marts 2016.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer