HTC Vive – pris og tilgængelighed

0

MWC: Virtual Reality er det nye sort hos mobilproducenterne. HTC har afsløret deres komplette Vive-system på årets Mobile World Congress.

HTC Vive
HTC Vive (Foto: HTC)

Da HTC kom frem var de kendt for at være meget innovative, hvilket i en periode gik lidt i stå. Men det virker til, at HTC atter er ved at vågne op – både på smartphones, men også andet udstyr, som deres HTC Vive, der er blevet til i samarbejde med spilfirmaet Valve.

HTC Vive blev i øvrigt fremvist til Mobile World Congress sidste år, men det er altså først nu at forbrugerne langt om længe kan se frem til, at se produktet i butikkerne.

 – HTC overrasker på MWC – mød HTC Vive

– ”Siden Vive debuterede sidste år ved samme tid, har vi arbejdet på at få fintunet oplevelsen og give den bedste VR-oplevelse på markedet. Hvilket vi har fået stor ros for både fra medier, forbrugere og industrien. Med Vive Consumer Edition får vi realiseret vores vision om, at få Vive ud til forbrugerne, så alle kan få glæde af en ægte virtual reality oplevelse,” lyder det fra Cher Wang, som er administrerende direktør i HTC.

HTC Vive er HTC’s bud på et virtual reality system og det har efterhånden været længe undervejs, men HTC oplyser nu i en pressemeddelelse, som blev udsendt søndag den 21. februar 2016, at HTC Vice allerede kan forudbestilles fra den 29. februar og vil kunne købes fra begyndelsen af april måned.

 – HTC Desire 530 – ny budget-mobil

De første købere af HTC Vive skulle få to spil med, hvilket skulle være spillene Job Simulator: The 2050 Archives og Fantastisc Contraption.

HTC Nordic kan endnu ikke oplyse den danske pris, men det er dog sikkert, at der skal penge på bordet, da den koster 799 dollars.

Mere til historien

Til Mobile World Congress 2015 fremviste HTC også deres bud på et fitnessarmbånd, HTC Grip, der endnu ikke er blevet en realitet.

WEB-TV: Se HTC Vive – This is real

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer