HTC Vive – pris og tilgængelighed

MWC: Virtual Reality er det nye sort hos mobilproducenterne. HTC har afsløret deres komplette Vive-system på årets Mobile World Congress.

HTC Vive

HTC Vive (Foto: HTC)

Da HTC kom frem var de kendt for at være meget innovative, hvilket i en periode gik lidt i stå. Men det virker til, at HTC atter er ved at vågne op – både på smartphones, men også andet udstyr, som deres HTC Vive, der er blevet til i samarbejde med spilfirmaet Valve.

HTC Vive blev i øvrigt fremvist til Mobile World Congress sidste år, men det er altså først nu at forbrugerne langt om længe kan se frem til, at se produktet i butikkerne.

 – HTC overrasker på MWC – mød HTC Vive

– ”Siden Vive debuterede sidste år ved samme tid, har vi arbejdet på at få fintunet oplevelsen og give den bedste VR-oplevelse på markedet. Hvilket vi har fået stor ros for både fra medier, forbrugere og industrien. Med Vive Consumer Edition får vi realiseret vores vision om, at få Vive ud til forbrugerne, så alle kan få glæde af en ægte virtual reality oplevelse,” lyder det fra Cher Wang, som er administrerende direktør i HTC.

HTC Vive er HTC’s bud på et virtual reality system og det har efterhånden været længe undervejs, men HTC oplyser nu i en pressemeddelelse, som blev udsendt søndag den 21. februar 2016, at HTC Vice allerede kan forudbestilles fra den 29. februar og vil kunne købes fra begyndelsen af april måned.

 – HTC Desire 530 – ny budget-mobil

De første købere af HTC Vive skulle få to spil med, hvilket skulle være spillene Job Simulator: The 2050 Archives og Fantastisc Contraption.

HTC Nordic kan endnu ikke oplyse den danske pris, men det er dog sikkert, at der skal penge på bordet, da den koster 799 dollars.

Mere til historien

Til Mobile World Congress 2015 fremviste HTC også deres bud på et fitnessarmbånd, HTC Grip, der endnu ikke er blevet en realitet.

WEB-TV: Se HTC Vive – This is real

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
YouTube på vej med Apple Vision Pro app

YouTube skulle være på vej med en app til det nye mixed reality headset Apple Vision Pro.

(mere…)
Salget af Apple Vision Pro er i gang

Apples headset Vision Pro er i forsalg på det amerikanske marked, og har haft en god første weekend.

(mere…)
AirTag 2 måske først klar i 2025

Der har været mange rygter om næste generation af Apples AirTag. Nu forlyder det, at AirTag 2 måske først er klar i 2025.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer i februar

Apple har sat dato på, hvornår du kan købe Vision Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram