Samsung Galaxy S7 afsløret før tid

0

Et mobilselskab har ved en fejl afsløret Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i et nyhedsbrev før Samsung officielt annoncerer produkterne på søndag.

Nyhedsbrevet fra mobilselskabet Djuice (Foto: Tek.no)
Nyhedsbrevet fra mobilselskabet Djuice (Foto: Tek.no)

Det norske mobilselskab Djuice har jokket i spinaten, så kort og kontant kan det siges. Efter mobilselskabet har udsendt et nyhedsbrev til deres kunder fredag eftermiddag, hvor de altså kort og godt præsenterede den næste topmodel fra Samsung med ordlyden: ”JAAA! Samsung S7 er her”. Det skriver Tek.no.

Og der har også været en masse rygter samt teasere fra Samsung selv omkring lanceringen af deres næste flagskib, som altså officielt afsløres på søndag ved en presseevent i Barcelona.

 – Samsung Galaxy S7 – her er hvad vi ved

Den hemmelighed har mobilselskabet Djuice haft sammen med utallige andre teleselskaber i verden. Men Djuice kunne altså ikke holde på hemmeligheden og har, ifølge dem selv, lavet en fejl da de udsendte deres nyhedsbrev.

– ”Mailen er sendt ud ved en fejltagelse fra vores underleverandør, og vi arbejder på sagen. Vi har ingen yderligere informationer omkring telefonen,” lyder det fra Thomas Barre, chef i mobilselskabet Djuice.

Hjemmesiden Tek.no modtog nyhedsbrevet klokken 16:07 fredag eftermiddag.

Nyhedsbrevet indeholder ikke noget omkring specifikationerne, men blot informationen om at du får et par VR-briller med i købet. Om dette også vil gøre sig gældende i Danmark er endnu uvist.

 – Samsung bekræfter næsten vandtæthed på Galaxy S7

Tek.no skriver også, at hvis de klikkede på linket ”Kjøp her”, så ledte det dem til en underside kaldet ”samsung-galaxy-s7-32-gb”. Og kobler man dette sammen med de mange rygter, så er der formentlig tale om den mindste variant af de nye Samsung Galaxy S7-modeller, som også ventes at blive lanceret i en 64 og 128 GB udgave.

Samsung har, ifølge Tek.no, ikke ønsket at kommentere sagen.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker Samsungs event søndag aften klokken 19.00 og frem. Du kan følge med i alle nyhederne fra både Samsungs event og diverse andre events på Mobile World Congress i den kommende uge. Se her, hvornår de forskellige events finder sted.

Læs også:
Samsung: Android 6.0 til Galaxy S6’erne kommer i marts

Mobile World Congress MWC
Læs også:
Flere nyheder fra Mobile World Congress.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer