Her er de største events ved Mobile World Congress 2016

MWC 2016: Mobile World Congress, verdens største mobilkonference, åbner mandag den 22. februar, men flere producenter tyvstarter. Få overblikket over de forskellige event her.

Mobile World Congress MWCDen officielle åbning af verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, finder sted mandag den 22. februar 2016 i Barcelona og løber af staben indtil torsdag den 25. februar. Men flere af mobilproducenterne kan ikke vente og har traditionen tro indkaldt til pressemøder allerede dagen før – altså søndag den 21. februar 2016.

 – Hvad er Mobile World Congress (MWC)?

Har du styr på, hvornår de enkelte producenter fremviser deres nyeste produkter? Se oversigten herunder.

Invitationen til LG G5-event til Mobile World Congress 2016

Invitationen til LG G5-event til Mobile World Congress 2016

Søndag den 21. februar 2016

LG afholder event kl. 14.00

LG har inviteret verdenspressen med inden for søndag klokken 14.00, hvor det ventes de vil præsentere deres kommende topmodel LG G5. Allerede inden eventen, og telefonen er en realitet, har LG offentliggjort et Quick Cover til LG G5, samt teaset om at skærmen altid er tændt og senest udsendt en pressemeddelelse om, at B&O Play står for lyddelen på den nye topmodel.

Du kan følge nedtællingen til eventen på LG’s hjemmeside, og der vil formentlig være en livestream på selve eventen på søndag klokken 14.00.

Huawei afholder event til MWC

Huawei afholder event til MWC

Huawei afholder event kl. 14.00

Huawei udsendte i slutningen af januar deres invitation til pressemødet i Barcelona, men det har indtil nu været uklart præcist hvad tid eventen finder sted.

Men Huawei og LG afholder altså event samtidig, så der bliver rigeligt med nyheder søndag middag for de gadgethungrende fans.

Det ventes, at Huawei vil afsløre deres Huawei P9, da der har været en del rygter omkring den i den seneste tid. Der har også floreret lidt rygter om et nyt smartwatch.

Men rygterne omkring Huawei har lige knap været så markante, som dem der har været om Samsung og LG.

Du kan følge Huaweis event live, da de livestreamer eventet her.

Samsung inviterer til Unpacked 2016

Samsung inviterer til Unpacked 2016

Samsung afholder event kl. 19.00

Der er ingen tvivl om, at den event til Mobile World Congress, som har fået mest omtale er Samsungs Unpacked-event, der finder sted søndag aften.

Det ventes, at eventen livestreames på Samsungs YouTube-kanal – Samsung Mobile. Denne har tidligere været brugt til livestreams, samt teasere op til eventet.

Samsung vil, som noget helt nyt, også livestreame deres event i Virtual Reality, hvilket du kan se hvis du har et sæt Samsung Gear VR-briller. Derefter skal du blot downloade den officielle applikation og indsætte din smartphone i brillen. Det oplyser Samsung på deres hjemmeside.

Det ventes, at det bliver telefonerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, som Samsung vil afsløre på søndag. Vi har samlet de seneste rygter om #TheNextGalaxy her.

Mandag den 22. februar 2016

Invitation til Sony event på MWC 2016

Invitation til Sony event på MWC 2016

Sony afholder event kl. 8.30

En af de første producenter til at invitere til pressemøde ved Mobile World Congress var Sony, der har inviteret pressen indenfor mandag den 22. februar 2016 fra morgenstunden – nemlig klokken 8.30.

Rygterne om Sonys offentliggørelser på dette pressemøde har været minimale. Dog rygtes det, at Sony er på vej med et sæt trådløse in ear-øretelefoner, samt formentlig en ny tablet og en ny smartphone i M-serien. Men det er dog usikkert om disse holder vand.

Men ud fra rygterne at dømme, så skal vi altså ikke forvente der kommer en ny topmodel fra Sony på dette års Mobile World Congress.

Det er endnu også uvist, om Sony vil livestreame fra eventen, men du kan holde øje med de officielle YouTube-kanaler fra Sony Mobile og Sony, hvor de tidligere har livestreamet fra.

Stilhed fra HTC, Microsoft og Apple

Rygterne har været små omkring Sony, men der er endnu mere stille omkring HTC, der ikke ventes at afsløre nogle nye produkter til Mobile World Congress. Det ventes, at de vil lancere deres næste topmodel ved et særskilt event.

Microsoft har i mandags netop offentliggjort deres nyeste smartphone Lumia 650 og ventes heller ikke, at benytte Mobile World Congress til at lancere nogle nye modeller.

Apple har aldrig haft tradition for at deltage ved Mobile World Congress.

I perioder er der mange producenter, som benytter Mobile World Congress til lancering af nye modeller, mens det nogle år er begrænset hvad der er af mobilnyheder.

Mobile World Congress er dog meget mere end de mange nyheder af smartphones. Til selve messen er der store haller for applikationsudviklere, tilbehør og meget andet.

Mobile World Congress 2015

Mobile World Congress 2015

MereMobil.dk dækker MWC

MereMobil.dk forsøger at give dig den bedste dækning af årets store mobilmesse, og du kan løbende blive opdateret på nyhederne. Både fra de pressemøder, som vi på nuværende tidspunkt ved kommer, samt de nyheder der blot udsendes via pressemeddelelser.

Følg med på MereMobil.dk – og er det ikke nok, så kan du også på Twitter søge efter #MWC og #MWC16. Du kan også følge MereMobil.dk på Twitter, så følg vores nyhedsopdateringer på @meremobil.dk.

Mere til historien

Det ventes også, at der vil blive lanceret nye mobiltelefoner fra blandt andet Doro og Xiaomi. Det er første gang, at Xiaomi er repræsenteret til Mobile World Congress, og det ventes altså at de vil benytte messen til at lancere deres kommende topmodel Mi 5 onsdag den 24. februar.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram