B&O Play leverer lyden til LG G5

LG G5 har fokus på lydkvalitet. B&O Play står for lydoplevelsen i telefonen, oplyser LG

LG G5 er Always On (Foto. LG)

LG G5 er Always On (Foto. LG)

LG har indkaldt verdenspressen til et stort pressemøde søndag (21/2 2016) i Barcelona, hvor de vil offentliggøre den næste store topmodel – LG G5.

 – LG G5 præsenteres til Mobile World Congress

Og LG løfter nu sløret forud for lanceringen for et samarbejde, der er en realitet i den nye smartphone. Der kommer nemlig fokus på lydkvaliteten og lydoplevelsen i LG G5. LG har etableret et samarbejde Bang & Olufsens subbrand B&O Play. Det skriver LG i en pressemeddelelse.

Det er ikke det første officielle, at LG har afsløret i forhold til LG G5. I sidste uge annoncerede de også et nyt Quick Cover til LG G5, hvilket altså også blev officielt før selve telefonen.

 – LG har afsløret Quick Cover til LG G5

Det er endnu uvist om B&O Play kun står for finjusteringen af lyden i LG G5 eller det også er deres hardware som benyttes. Nærmere specificeret end, at B&O Play har fået til opgave at sørge for, at de kommende LG G5-ejere får en forbedret lydoplevelse i høj kvalitet, er samarbejdet ikke i pressemeddelelsen.

– ”Vi er meget spændte på samarbejdet med LG. Og med LG’s dedikation for premium smartphones, så giver samarbejdet os mulighed for at tilbyde B&O Plays fortræffelighed inden for lyd til et endnu større publikum,”udtaler Henrik Taudorf Lorensen, direktør i B&O Play, i pressemeddelelsen.

Forventningerne til LG G5 er store, da LG’s seneste smartphone LG V10 var et ganske fornuftigt bud, Også i LG V10 var der fokus på lyden med en 32-bit DAC fra ESS Technology.

 – Skærmen på LG G5 er “always on”

MereMobil.dk er spændt på om der i LG G5 kommer hardware fra B&O Play og vi dækker selvfølgelig LG’s event og holder dig opdateret på nyhederne omkring LG G5.

Mere til historien

B&O leverede hardware til den danske smartphone Lumigon T2, som kom med ICEpower fra Bang & Olufsen. Du kan læse vores uddybende test af Lumigon T2 her.

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Beocom Portal test | enestående for den kræsne

TEST: Beocom Portal MS er et headset, der minder dig om, hvad god lyd er. Ved telefonsamtaler og Teams-møder er lyden perfekt.

(mere…)
B&O samler 50 års design og lyd i ét vildt produkt

B&O-aficionados og ditto samlere skal grave dybt i lommerne, hvis de vil have fingre i den Hi-Fi-producentens nye gennemtænkte genbrugsprodukt.

(mere…)
Ny B&O-højttaler er en hyldest til ikonerne

Beosound A5 er en ny eksklusiv højttaler fra B&O, som har sat genanvendelse ind i ligningen. Højtaleren minder om Beolit, men er stadig sin egen.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram