B&O Play leverer lyden til LG G5

0

LG G5 har fokus på lydkvalitet. B&O Play står for lydoplevelsen i telefonen, oplyser LG

LG G5 er Always On (Foto. LG)
LG G5 er Always On (Foto. LG)

LG har indkaldt verdenspressen til et stort pressemøde søndag (21/2 2016) i Barcelona, hvor de vil offentliggøre den næste store topmodel – LG G5.

 – LG G5 præsenteres til Mobile World Congress

Og LG løfter nu sløret forud for lanceringen for et samarbejde, der er en realitet i den nye smartphone. Der kommer nemlig fokus på lydkvaliteten og lydoplevelsen i LG G5. LG har etableret et samarbejde Bang & Olufsens subbrand B&O Play. Det skriver LG i en pressemeddelelse.

Det er ikke det første officielle, at LG har afsløret i forhold til LG G5. I sidste uge annoncerede de også et nyt Quick Cover til LG G5, hvilket altså også blev officielt før selve telefonen.

 – LG har afsløret Quick Cover til LG G5

Det er endnu uvist om B&O Play kun står for finjusteringen af lyden i LG G5 eller det også er deres hardware som benyttes. Nærmere specificeret end, at B&O Play har fået til opgave at sørge for, at de kommende LG G5-ejere får en forbedret lydoplevelse i høj kvalitet, er samarbejdet ikke i pressemeddelelsen.

– ”Vi er meget spændte på samarbejdet med LG. Og med LG’s dedikation for premium smartphones, så giver samarbejdet os mulighed for at tilbyde B&O Plays fortræffelighed inden for lyd til et endnu større publikum,”udtaler Henrik Taudorf Lorensen, direktør i B&O Play, i pressemeddelelsen.

Forventningerne til LG G5 er store, da LG’s seneste smartphone LG V10 var et ganske fornuftigt bud, Også i LG V10 var der fokus på lyden med en 32-bit DAC fra ESS Technology.

 – Skærmen på LG G5 er “always on”

MereMobil.dk er spændt på om der i LG G5 kommer hardware fra B&O Play og vi dækker selvfølgelig LG’s event og holder dig opdateret på nyhederne omkring LG G5.

Mere til historien

B&O leverede hardware til den danske smartphone Lumigon T2, som kom med ICEpower fra Bang & Olufsen. Du kan læse vores uddybende test af Lumigon T2 her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer