Så er Facebooks nye ”Synes godt om”-knap landet

2

Facebook Reactions, den mere udtryksfulde ”Synes godt om”-knap, er nu landet på Facebook. Se her, hvad den kan.

Facebook Reaction (Foto: MereMobil.dk)
Facebook Reactions (Foto: MereMobil.dk)

Hidtil har du på Facebook enten kunne ”Synes godt om” eller helt undlade at synes noget som helst. Det har overtid givet anledning til, at brugerne i kommentarfeltet har skrevet ”Synes ikke godt om”, da det var den eneste udtryksmulighed.

Facebook har over tid arbejdet et redesign af ”Like”-funktionen, så den kunne give mere mening på de mange forskelligartede opslag brugerne kommer med. Det er blevet til Facebook Reactions, og funktionen er nu åbnet.

Med Facebook Reactions kan du udtrykke seks forskellige ting om en statusopdatering eller et opslag.

BLOG: Mere batteri – slet Facebook, alle apps og sluk

Facebook Reactions (Foto: MereMobil.dk)
Facebook Reactions (Foto: MereMobil.dk)

Ved at holde musen et øjeblik over ”Synes godt om” fremkommer mulighederne ”Synes godt om”, ”Vild med”, ”Haha”, ”Wow”, ”Ked” og ”Vred”. På mobilen skal du holde fingeren et øjeblik på ”Synes godt om” hvorefter mulighederne kommer frem.

På de enkelte opslag kan man fremover se de reaktioner der er kommet, og hvem der eksempelvis er ”Vild med”, ”Vred” eller blot ”Synes godt om”.

 – Facebook åbner for nyhedsartikler via Instant Articles

Facebook har netop startet udrulningen. Aktuelt fungerer Facebook Reactions på computerudgaven, mens applikationerne til smartphones skal opdateres af brugeren først, hvilket de bliver i takt med udbredelsen.

Facebook vil integrere SMS i Messenger

Mere til historien

”Like”-knappen blev introduceret i 2009 og har siden da været det ikoniske symbol for Facebook, der genkendes af alle på den positive tommelfinger.

Læs også:
Facebook åbner for hurtige nyhedsartikler

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer