DLG Tele overtages fuldt ud af Telia

0

Telia overtager nu DLG Tele og selskabets 220.000 kunder. Navnet forbliver uændret.

DLG Tele
DLG Tele

Landbrugets teleselskab DLG Tele I/S, der hidtil har været ejet 50/50 af DLG og Telia, overtages nu fuldt ud af Telia.

Med overtagelsen kan Telia tilskrive 220.000 abonnementer til kundedatabasen. Der bliver også tale om en forøget omsætning. DLG Tele omsatte i 2014 for 438 millioner kroner.

Efter overtagelsen vil DLG køre videre som kunderne har kendt det hidtil.

– ”DLG og Telia har længe haft et stærkt partnerskab, og vi er meget tilfredse med at have fundet den stærkest mulige partner til at udvikle og drive DLG Tele videre til gavn for kunderne. Vi har sikret DLG’s kunder en rigtig god aftale, hvilket reelt betyder, at de nuværende produkt- og servicekoncepter videreføres som i dag,”siger Kim Balle, Group CFO i DLG.

Telias adm. direktør Morten Bentzen beskriver DLG Tele som en veldrevet virksomhed der passer godt ind sammen med Call Me som Telia også ejer.

DLG Tele bevarer sit navn. Fokus vil ifølge parterne fortsat være, at servicere kunder især inden for landbrug og i landområder.

Over tid vil DLG’s involvering blive nedtrappet. Det længere overtagelsesstræk skal sikre en mere smidig overdragelse så servicen overfor kunderne kan opretholdes.

Mere til historien

DLG er repræsenteret i over 20 lande og har en opsætning på 59,1 milliarder danske kroner. DLG Tele blev stiftet i år 2000.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer