1 million enheder har Windows 10 Mobile installeret

2

Windows 10 Mobile blev lanceret senere end Windows 10, og en opdatering ikke sendt ud som lovet. Alligevel er udgaven nået ud på mere end én million enheder.

Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)
Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)

Microsoft lancerede i juli Windows 10, men Windows 10 Mobile måtte vente til efteråret inden det blev lanceret og de to første smartphones, Lumia 950 og Lumia 950 XL, der blev lanceret med styresystemet kom først på markedet i december.

 – Her er Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Planen var, at en række Lumia-modeller skulle opdateres til Windows 10 Mobile i december, men det er endnu ikke sket. Derfor har det heller ikke været muligt, at udbrede styresystemet så meget, som det havde været forventet. Det oplyser Twit.tv i et af deres nyhedspodcasts.

Men det rygtes altså, at Windows 10 Mobile nu er installeret på mere end én million enheder, og det må derfor også være det samme som, at der er solgt mere end én million eksemplarer af Lumia 950 og Lumia 950 XL.

 – Microsoft: Windows 10 Mobile frigives i december

Windows 10 er ganske godt med, da det er installeret på omkring 200 millioner enheder.

Mere til historien

MereMobil.dk har også testet Lumia 950 og Lumia 950 XL og desværre kunne den ikke leve op til de forventninger, som vi havde til telefonen. Du kan læse den uddybende anmeldelse og se vores web-tv indslag her.

Læs også:
Microsoft: 5,8 mio. Lumia’er solgt i sidste kvartal

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer