Microsoft: 5.8 mio Lumia’er solgt i sidste kvartal

0

Microsoft har lige afsløret deres salg for det seneste kvartal, og det ser ikke ligefrem lovende ud må man erkende.

Det er ingen hemmelighed, at Microsoft har haft det lidt svært de seneste par år, i hvertfald når det gælder deres mobileplatform – Windows Phone.

Opgørelsen viser nemlig, at Microsoft kun har solgt 5,8 millioner Lumia enheder det eneste kvartal, hvor de solgte 9,3 millioner sidste år.

Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)
Windows 10 Mobile (Foto: Microsoft)

Ikke kun knas på mobilfronten

Microsoft har – overraskende nok – heller ikke klaret sig godt i forhold til deres, ellers populære, Surface linje. Opgørelsen viser, at omsætningen ligger sig på $672 millioner, hvilket er et fald fra $908 millioner sidste år.

Derudover er Windows-licenser til PC-producenter faldet med seks procent.

Der er lys forude

Mon ikke at Microsoft kan få vendt skuden med deres nyligt lanceret produkter, som f.eks. Surface Pro 4, Surface Book og de to nye flagskibe, Lumia 950 og 950 XL.

For knaset på mobilfronten skyldes også at firmaet ikke har haft nogle flagskibe på markedet, med deres Lumia 640 og 640 XL som deres bedste bud. Men det får de nu med de nye Lumia enheder.

Derudover kommer Windows 10 også til at rulle ud med de nye enheder, hvilket vil skabe en større forbindelse mellem alle windows platforme.

Mere til historien

Ikke alt har gået helt skidt for Microsoft. Deres Office 365 abonnenter er f.eks. steget med 18,2 millioner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer