HTC klar med smartwatch til februar

0

RYGTE: Ifølge rygter, der i øjeblikket florerer på internettet, er HTC snart klar til at præsentere deres første smartwatch.

Noget tyder på at HTC snart kan præsentere deres første smartwatch
Noget tyder på at HTC snart kan præsentere deres første smartwatch

Googles styresytem til smartwatches, Android Wear, er efterhånden ved at udvikle sig til et modent styresystem og listen over producenter, der allerede har prøvet kræfter med systemet, er relativt lang. Men hvor store brands, som Sony, Motorola og i særdeleshed Samsung, der senest har lanceret deres Gear S2, alle har smartwatches i deres sortiment, så er der dog en producent der glimter med sit fravær, nemlig HTC.

 – Samsung Gear S2 test – ringen er det fede

Ifølge de seneste rygter på internettet, så varer det dog ikke længe, før HTC er klar til at lancere deres første smartwatch, således melder Twitter brugeren @evleaks, der har for vane at være ganske præcis i sine forudsigelser, i et tweet, at HTC fans godt kan begynde at glæde sig til februar, der efter sigende skulle blive måneden, hvor HTC præsenterer deres smartwatch.

HTC der tidligere var en af giganterne, indenfor mobilbranchen, har de seneste år lidt kraftigt under tvivlsomme salgstal og dårlige regnskaber, men kæmper i øjeblikket hårdt for at få vendt tingene, blandt andet med deres nye flagskibsmodel One A9, der afløser One M9, som ellers blev lanceret tidligere på året, men som fik en noget lunken modtagelse af kunder og eksperter.

 – TEST: HTC One M9 er desværre skuffende

Om et smartwatch er det der skal til, for at få vendt skuden for HTC, kan kun tiden vise, men det er i hvert fald forfriskende at HTC fortsat kæmper, for at generobre deres plads, som en af de førende producenter på markedet.

Mere til historien

På trods af HTC’s nylige lancering, af One A9, der tilmed har fået pæne anmeldelser med på vejen, så er HTC stadig ikke at finde, på den seneste salgs hitliste fra de danske teleselskaber.

Læs også:

Top 10: De mest solgte mobiler i november

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer