Ny app finder parkeringspladser i Odense C

OdenseParkering er klar med en ny app, som guider dig frem til ledige parkeringspladser både i bymidten og på havnen.

Screenshots fra applikationen OdenseParkering

Screenshots fra applikationen OdenseParkering

De fleste kender nok til det, at køre rundt og lede efter parkeringspladser i forskellige bymidter rundt i landet, hvilket til tider kan være noget af en opgave.

Men i Odense er der nu hjælp at hente. Odense Kommune står nemlig bag en ny applikation, der skal hjælpe dig til at finde ledige parkeringspladser. Det oplyser Odense Kommune i en pressemeddelelse.

Applikationen opdaterer i realtime om der er ledige pladser på mere end 1.200 af de i alt 4.000 parkeringspladser, som vises i applikationen.

 – Betal parkeringen via BroBizz-aftalen

Der vises både gratis- og betalingsparkering, men kun pladser der er administreret af Odense Komune, Apcoa Parking, Q-Park og Parkzone. Desuden vises p-pladser med plads til færre end 10 biler, kundeparkering, personaleparkering eller pladser der kræver særligt abonnement ikke. Det betyder også, at eksempelvis de pladser som parkeringsselskabet City Parkeringsservice har, ikke vises i applikationen.

 – Ny app løser bøvlet ved betalings-parkering

Du kan downloade OdenseParkering gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Foruden i applikationen, så kan du også på www.odenseparkering.dk se hvor i byen og havnen, at der er ledige pladser.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.