Betal parkeringen via BroBizz-aftalen

Nu kan BroBizz-aftalen også benyttes til mobilparkering fra EasyPark

Et nyt samarbejde mellem BroBizz A/S og EasyPark gør det nu muligt, at betale for parking med BroBizz-aftalen.

Ifølge en pressemeddelelse fra selskaberne muliggør det nye samarbejde, at danskere med en BroBizz kan betale for parkeringen ved 95 procent af alle udendørs parkeringsanlæg.

EasyPark, parkering

EasyPark applikation

– “Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne nye service, som betyder, at de nu kan betale for parkering, både i Danmark og i andre europæiske lande, via deres BroBizz-aftale. Samarbejdet med EasyPark er vigtigt for os i arbejdet med at udvikle og forbedre vores tjenester, så vi hele tiden skaber flere fordele for vores kunder,” udtaler administrerende direktør i BroBizz A/S, Helle Bech, i pressemeddelelsen.

For at benytte EasyParks mobile parkeringstjeneste skal BroBizz-kunder tilmelde sig tjenesten, hvorefter kunderne kan benytte mobilen til at betale for parkeringen. Selve opkrævningen for parkeringen, bliver så betalt over ens normale BroBizz regning.

– “Det bliver nu muligt at samle alle betalinger for bilens færden på én konto, og så får vi mulighed for at tilbyde vores tjeneste til de 600.000 BroBizz-kunder. I forvejen arbejder EasyPark på at sikre mere intelligent parkering sammen med fx private p-operatører, bilproducenter og big data-eksperter – og nu også BroBizz. Den nye aftale er endnu et godt eksempel på at vejen til en mere sammenhængende infrastruktur går gennem udnyttelse af de digitale muligheder,” udtaler administrerende direktør i EasyPark, Morten Hother Sørensen.

EasyPark mobiltjenesten fungerer enten ved hjælp af en applikation på ens smartphones, via SMS eller via et opkald for at begynde, forlænge eller afslutte parkeringen.

Mere til historien

BroBizz benyttes i dag primært i Skandinavien, men selskabet har ambitioner om udbredelse i hele Europa.

MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram