Betal parkeringen via BroBizz-aftalen

Nu kan BroBizz-aftalen også benyttes til mobilparkering fra EasyPark

Et nyt samarbejde mellem BroBizz A/S og EasyPark gør det nu muligt, at betale for parking med BroBizz-aftalen.

Ifølge en pressemeddelelse fra selskaberne muliggør det nye samarbejde, at danskere med en BroBizz kan betale for parkeringen ved 95 procent af alle udendørs parkeringsanlæg.

EasyPark, parkering

EasyPark applikation

- "Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne nye service, som betyder, at de nu kan betale for parkering, både i Danmark og i andre europæiske lande, via deres BroBizz-aftale. Samarbejdet med EasyPark er vigtigt for os i arbejdet med at udvikle og forbedre vores tjenester, så vi hele tiden skaber flere fordele for vores kunder," udtaler administrerende direktør i BroBizz A/S, Helle Bech, i pressemeddelelsen.

For at benytte EasyParks mobile parkeringstjeneste skal BroBizz-kunder tilmelde sig tjenesten, hvorefter kunderne kan benytte mobilen til at betale for parkeringen. Selve opkrævningen for parkeringen, bliver så betalt over ens normale BroBizz regning.

- "Det bliver nu muligt at samle alle betalinger for bilens færden på én konto, og så får vi mulighed for at tilbyde vores tjeneste til de 600.000 BroBizz-kunder. I forvejen arbejder EasyPark på at sikre mere intelligent parkering sammen med fx private p-operatører, bilproducenter og big data-eksperter – og nu også BroBizz. Den nye aftale er endnu et godt eksempel på at vejen til en mere sammenhængende infrastruktur går gennem udnyttelse af de digitale muligheder," udtaler administrerende direktør i EasyPark, Morten Hother Sørensen.

EasyPark mobiltjenesten fungerer enten ved hjælp af en applikation på ens smartphones, via SMS eller via et opkald for at begynde, forlænge eller afslutte parkeringen.

Mere til historien

BroBizz benyttes i dag primært i Skandinavien, men selskabet har ambitioner om udbredelse i hele Europa.

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Apple kan sætte sig på betalingerne i Danmark

Danske Bank åbner for Apple Pay, mens EU er klar med sag mod netop Apple Pay, der stormer frem.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram