Få hjælp til parkeringen med ny app og undgå bøder

Applikationen, ParkPark, hjælper dig med at få parkeret bilen hurtigt og nemt, uden at skulle bekymre dig om betalings-automater.

Bo Abrahamsen og Mads Peter Veiby (Foto: ParkPark)

Mads Peter Veiby og Bo Abrahamsen (Foto: ParkPark)

En ny dansk applikation, skal være med til at gøre parkeringen nemmere for danskerne. Bag applikationen er de tidligere stiftere af mobilselskabet M1, Mads Peter Veiby og Bo Abrahamsen. Idéen til det landsdækkende parkerings-netværk kom, da Mads Peter Veiby investerede i et P-hus i Horsens. Det er Bo Abrahamsen der er administrerende direktør i ParkPark, mens Mads Peter Veiby er bestyrelsesformand.

- Lyt til podcasten: Millionopkøb i telebranchen

Abonnementsløsninger er det nye sort – vi har det både på streaming af tv, musik, bøger og nu også på parkering. ParkPark applikationen skal gøre det nemmere for bilisterne at undgå parkeringsbøder. Derfor opstod idéen med at skabe en løsning, der kan benyttes i hele landet.

Når du har parkeret bilen, så skal du ikke længere bekymre dig om betalingsautomater og parkeringstiden, det eneste du skal gøre er at tjekke ind i applikationen ParkPark.

- ”Brugerne downloader en app på deres telefon. Den viser vej til den nærmeste ledige p-plads, og når man har parkeret registrerer app’en via telefonens gps, hvor man holder. Når man kører fra stedet igen, ophører betalingen, så man kun betaler for den tid, man har parkeret,” siger adm. direktør i Parkpark A/S, Bo Abrahamsen, til Vejle Amts Folkeblad.

- Flådesystem styrer også p-automaten

Du kan i applikationen se hvilke parkeringspladser, som er med i Parkparks netværk, ligesom alle pladser også vil være skiltet med ParkPark, så du tydeligt kan se om du kan benytte tjenesten. Applikationen understøtter også Google Maps, Apple Maps og TomTom, så du kan nemt finde frem til den parkeringsplads, du ønsker.

ParkPark er en slags abonnement for parkering, og du betaler hver måned til den første med det kreditkort, der er tilmeldt tjenesten. Abonnementet giver hver måned 50 p-enheder for 249 kroner, hvilket kan give op til 50 timers parkering.

Det er målet, at udvide til så mange parkeringspladser, og få så mange brugere som muligt, det første år. ParkPark har dog ikke sat tal på, hvor mange de går efter. ParkPark har en aftale med Onepark, som giver adgang til parkeringspladser 30-40 forskellige steder i Danmark.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store – en version til Android skulle også være på trapperne.

Mere til historien

Applikationen ParkPark er skabt i samarbejde med offentlige og private parkeringsudbydere. Du kan læse mere om ParkPark på deres hjemmeside.

Apple klargør til side-loading af apps

En kommende EU-lovgivning har bestemt, at Apple skal åbne konkurrence app-butikker på iPhone og iPad.

(mere…)
Ældre iPhones mister adgangen til App Store

Flere af Apples tjenester vil ikke længere kunne tilgås på ældre iOS-versioner fra starten af maj. Sådan lyder det fra en oftest pålidelig Twitter-bruger.

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple sletter gamle apps - udviklere raser

Apple er i gang med at ”rydde op” i App Store og sletter apps, som ikke er opdateret længe. Udviklerne raser da det går ud over velfungerende apps.

(mere…)
Apple vs. Epic: En sejr for Apple – men ikke ubetinget

Get ready for next level! Slagsmålet mellem Fortnite-udvikleren og Apple fortsætter. Det er ikke ”game over”. Epic vil have en runde mere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram