LG Watch Urbane er trukket af markedet

0

Et hardwareproblem er skyld i, at LG Watch Urbane 2nd Edition LTE er trukket tilbage fra markedet efter lancering i de første lande.

LG Watch Urbane 2nd Edition LTE (Foto: The Next Web)
LG Watch Urbane 2nd Edition LTE (Foto: The Next Web)

Det nye smartwatch fra LG, Watch Urbane 2nd Edition LTE, er det første Android Wear baserede smartwatch, som har direkte adgang til mobilnetværket og en smartphone derfor ikke er nødvendig.

Men alt er ikke fryd og gammen med det nye smartwatch fra LG.

 – TEST: LG Watch Urbane – eksklusivt og tidsløst

LG har nemlig måtte trække uret ud af markedet på grund af et hardware problem. Derfor er lanceringen af uret også stoppet på de kommende markeder. Uret nåede at blive sat til salg i USA og Sydkorea, men er altså nu fjernet fra hylderne.

– “Vi er bekendt med at I er i gang med at teste vores seneste smartwatch. Men sent i kvalitetsprocessen på LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, blev vores ingeniører bekendt med et hardware problem, der går ud over den daglige brug af enheden. Efter nærmere efterforskning, blev beslutningen om at annullere udrulningen taget. Om enheden atter vil komme til salg på et senere tidspunkt er endnu uvist og vil blive besluttet senere. For nu er vores højeste prioritet, at sikre at kun produkter som lever op til vores meget specifikke kvalitetskrav, bliver sat til salg,” sådan lyder det i en besked til hjemmesiden The Next Web fra LG.

 – Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Kunder der har købt LG Watch Urbane 2nd Edition LTE kan få pengene refunderet.

Mere til historien

Vi har på MereMobil.dk senest testet følgende tre smartwatches på tre forskellige platforme: Samsung Gear S2 på Tizen, Apple Watch på WatchOS og Huawei Watch på Android Wear. Du kan læse de enkelte anmeldelser ved at klikke på de specifikke navne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer