Android Wear understøtter nu LTE

Android Wear har tidligere skulle benytte sig af telefonens dataforbindelse, men nu kan man gå på nettet helt uden smartphonen.

Indtil nu har man skulle benytte sig blindt af Wi-Fi eller Bluetooth, for at kunne se hvem der ringer eller lignende, men fra i dag, understøtter Android Wear altså LTE, og kan altså benyttes på netværk uden din smartphone.

Det kræver selvfølgelig lige at dit smartwatch er kompatibelt med datanetværk, hvilket ikke mange på markedet lige nu er. Faktisk er det kun LG Watch Urbane 2, som er kompatibelt med datanetværket. Desuden kommer dette smartwatch kun til USA og Asien indtil videre i hvert fald.

Lys fremtid i møde

Den nye funktion vil helt sikkert betyde, at flere af de kommende smartwatches, vil understøtte dataforbindelse. Hvilket vil betyde, at dit smartwatch selv skifter mellem de forskellige forbindelser, så du altid kan få de seneste notifikationer – selv uden din smartphone er lige ved hånden.

Du vil også kunne ringe direkte fra dit ur, hvis du altså har lyst til at tale med nogen via “dit håndled”, som en anden Inspector Gadget.

På mange måder er dette set før med f.eks. Samsung Gear S, men dets lidt for rodet brugerinterface, en lidt for høj pris og et “underligt” design, gjorde bare at det ikke var så attraktivt.

Web-TV: Første kig på Huawei Watch

Mere til historien

Selvom Android Wear platformen bliver bedre og bedre, kan den ikke følge med Apple Watch, der har solgt flere, end de resterende producenters har tilsammen.


Avatar

Om Lasse Lundgaard

Lasse har fulgt den nyeste teknologi i halvdelen af sit liv, og har udviklet en bred viden om alt der er værd at vide om techindustrien. Han har en passion for især smartphones og tablets, hvor hans primære platform er Android. Ved siden af at være mobilfreak og følge techindustrien, er han tilbøjelig til selv at købe diverse gadgets.