Android Wear understøtter nu LTE

Android Wear har tidligere skulle benytte sig af telefonens dataforbindelse, men nu kan man gå på nettet helt uden smartphonen.

Indtil nu har man skulle benytte sig blindt af Wi-Fi eller Bluetooth, for at kunne se hvem der ringer eller lignende, men fra i dag, understøtter Android Wear altså LTE, og kan altså benyttes på netværk uden din smartphone.

Det kræver selvfølgelig lige at dit smartwatch er kompatibelt med datanetværk, hvilket ikke mange på markedet lige nu er. Faktisk er det kun LG Watch Urbane 2, som er kompatibelt med datanetværket. Desuden kommer dette smartwatch kun til USA og Asien indtil videre i hvert fald.

Lys fremtid i møde

Den nye funktion vil helt sikkert betyde, at flere af de kommende smartwatches, vil understøtte dataforbindelse. Hvilket vil betyde, at dit smartwatch selv skifter mellem de forskellige forbindelser, så du altid kan få de seneste notifikationer - selv uden din smartphone er lige ved hånden.

Du vil også kunne ringe direkte fra dit ur, hvis du altså har lyst til at tale med nogen via "dit håndled", som en anden Inspector Gadget.

På mange måder er dette set før med f.eks. Samsung Gear S, men dets lidt for rodet brugerinterface, en lidt for høj pris og et "underligt" design, gjorde bare at det ikke var så attraktivt.

Web-TV: Første kig på Huawei Watch

Mere til historien

Selvom Android Wear platformen bliver bedre og bedre, kan den ikke følge med Apple Watch, der har solgt flere, end de resterende producenters har tilsammen.

Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Er Motorola på vej med nye smartwatch?

Motorola Moto Watch 70 er det næste smartwatch fra Motorola. Det er lækket på en udenlandsk forhandlers hjemmeside.

(mere…)
Advarsel: Pas på smartwatches i trafikken

Rådet for Sikker Trafik advarer mod brugen af smartwatches i trafikken.

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram