iOS 9 nu på 2 ud af 3 iOS-enheder

11

Apple oplyste kort efter frigivelsen af iOS 9, at det var den hurtigst voksende software, og væksten fortsætter. iOS er nu installeret på to ud af tre iOS-enheder.

Udbredelsen af iOS-versionerne (2. november 2015) (Kilde: Apple)
Udbredelsen af iOS-versionerne (2. november 2015) (Kilde: Apple)

Apple frigav den seneste store iOS-version, iOS 9, i forbindelse med lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus og i starten var adoptionsraten af den nye iOS-version rekordhøj, ja faktisk udråbte Apple den til at være den hurtigst udbredte nogensinde.

Og her mindre end to måneder efter frigivelsen er der to ud af tre iOS-enheder, som har iOS 9 eller nyere installeret. De nyeste tal fra Apple viser nemlig, at iOS 9 nu er installeret på 66 procent af alle iOS-enheder. Det skriver Macrumors.com.

Apple oplyser ikke, hvilke ”9.x-versioner”, der er tale om, men alle iOS 9.x-versioner tælles sammen. Og tallene opgøres ud fra besøg i Apples App Store. Det er både iPad, iPhone og iPod Touch, der tælles med i opgørelsen.

 – TIP: Opdater ikke automatisk til iOS 9 om natten

For to uger siden havde 61 procent af alle iOS-enheder iOS 9, så det vækster altså fortsat dog i mindre hastigt tempo. Der er også flere enheder, der har iOS 9 på nuværende tidspunkt end tilfældet var sidste år med iOS 8. Der var ”kun” 64 procent, der havde iOS 8 den 23. december sidste år.

Det er hver fjerde iOS-enhed, som har iOS 8 installeret, mens det kun er 9 procent, der har ældre versioner end iOS 8 installeret endnu.

Da iOS 9 blev frigivet var der 87 procent, som havde iOS 8 installeret.

Web-TV: Test af iPhone 6S og iPhone 6S Plus

 – iOS 8 næsten på 9 ud af 10 iOS-enheder

Mere til historien

Netop nu har Apple frigivet iOS 9.2 beta 2, der altså er den næste større opdatering af iOS 9-styresystemet, som iOS-brugere kan glæde sig til.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer