Facebook klar med 360 graders video på iOS

Du kan have set 360 graders video på din Facebook startside, hvis du har en Android eller en PC, men nu kommer funktionen også til iOS

360 graders videoer giver en speciel oplevelse, og skal ses med et VR headset, hvilket man heldigvis kan anskaffe sig rimelig billigt - hvis man altså har det fint nok med, at det er lavet af pap. Dermed ikke sagt, at hvis man anskaffer sig et, vil der være massere af indhold at nyde i Virtual Reality.

Dog kommer mængden af VR optimeret indhold til at stige gradvist, nu at Facebook ruller en opdatering ud, der omfatter iOS også.

Sider som: ABC News, BuzzFeed, Nickelodeon og mange flere, har allerede startet på at rulle indhold ud i 360 graders video, og det vil helt sikkert blive udbredt endnu mere fremadrettet.

VR tager stille og roligt over

Facebook vil få indholdet længere ud, ved hjælp af en nyligt lanceret "mikroside", som skulle give tips og tricks til at skyde 360 graders video, så det bliver mere normalt for forbrugere, at uploade indhold i formatet.

De arbejder også med, at få en direkte uploadknap på de respektive apps og tilhørende kameraer der er kompatibel med at skyde i 360 grader.

Der vil ikke gå længe før VR bliver den nye standard for visning af videoer, og dermed vil fremtidige reklamer også foregå i formatet. Faktisk arbejder Facebook allerede sammen med firmaer som: Samsung, Disney World og AT&T, i at skabe reklamer optimeret til formatet.

Mere til historien

90 procent af brugere trekker deres Facebook via mobilen, hvilket også gør VR indholdet oplagt, hvis man skulle have et Google Cardboard liggende.

Nye funktioner: Brugerne på TikTok kan begrænse indholdet

TikTok forsøger endnu engang at gøre noget ved deres dårlige ry.

(mere…)
Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
TikTok fjerner millioner af videoer

TikTok har haft et blakket ry i de senere år, men nu ryddes der ”op”. En ny rapport viser hvad og hvor meget, som fjernes fra tjenesten.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram