Android 6.0 på vej til Android Wear

0

En ny opdatering af Android Wear styresystemet venter, ifølge Google, lige rundt om hjørnet.

Sceenshot fra Huawei Watch med Android Wear (Foto: MereMobil.dk)
Sceenshot fra Huawei Watch med Android Wear (Foto: MereMobil.dk)

I sommeren 2014, gjorde Google deres indtog på smartwatch markedet, med styresystemet Android Wear, et marked, som Apple senere har gjort Google selskab på, med deres Apple Watch og styresystemet WatchOS.

Lanceringen af det velkendte Android system i håndledsudgaven, har dog ikke været helt uden problemer, hvilket det nye LG Watch Urbane, der blev pillet ned af hylderne og fjernet fra markedet, efter blot at havde været til salg i en ganske kort periode, er et glimrende eksempel på.

LG Watch Urbane er trukket af markedet

På trods af startvanskelighederne, så kaster Google ikke håndklædet i ringen, de er tværtimod snart klar til at udrulle en ny opdatering til Android Wear systemet, det beretter det amerikanske medie GSMarena.com, på deres hjemmeside.

Den nye opdatering, som Google fortæller, vil blive sendt ud til alle eksisterende Android Wear enheder, indenfor de kommende måneder, får versionsnummeret 6.0, hvilket matcher seneste udgave af det ordinære Android system, som kendes fra telefoner og tablets, der ligeledes er på version 6.0 også kendt, som Android Marshmallow.

Lighederne mellem de to Android 6.0 systemer, vil dog næppe være mange, da Android Wear systemet, er specielt optimeret til ure og derfor har en noget anderledes brugerflade, end det Android system, som blandt andet kan findes på den nye Nexus 6P.

Nexus 6P test – en absolut fremragende smartphone

Vurderet ud fra nyhederne i Android Wear 6.0, der blandt andet indebærer understøttelse af eksterne højtalere, samt ny sikkerhedspolitik, så er der ikke tale om en større opdatering, men nok snarere en opdatering, der kan være med til at forbedre den generelle brugeroplevelse med Android Wear platformen.

Mere til historien

Google beretter yderligere, at det nye LG Watch Urbane, kommer med Android Wear 6.0 præ-installeret, det er dog fortsat uklart om LG Watch Urbane, overhovedet nogensinde vil blive sat til salg igen.

Læs også:

TEST: Huawei Watch – stilrent og lækkert

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer