100 millioner amerikanere har iPhone

Antallet af iPhones hos amerikanerne har for første gang passeret 100 millioner enheder. Hver tredje amerikaner har en iPhone.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Der er ingen tvivl om, at Apple virkelig har ramt noget forbrugerne kan lide med deres iPhones. For første gang har antallet af iPhones hos den amerikanske befolkning rundet 100 millioner enheder. Hvilket betyder, i runde tal, at hver tredje amerikaner har en iPhone. Det viser tal fra Consumer Intelligence Research Partners.

 - OLED-skærme på iPhones i 2018

Tallene fra Consumer Intelligence Research Partners viser også, at de nye iPhones er blevet taget vel imod. For næsten to tredjedele af de 100 millioner telefoner er de nyeste modeller – iPhone 6 og iPhone 6S eller plusmodellerne af disse.

Undersøgelsen blev lavet kort efter lanceringen af iPhone 6S, så tallene ser formentlig lidt anderledes ud i dag. Men interessant er det, at det faktisk kun er omkring 2-3 procent, som har de ”gamle” iPhones, da den resterende tredjedel primært er iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S.

100 millioner amerikanere har iPhone

100 millioner amerikanere har iPhone

Så har du en iPhone helt tilbage fra den første generation i 2007 og op til iPhone 4S, så er det altså ved at være en sjælden sag.

 - Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Hvordan udbredelsen er på det danske marked af de forskellige modeller er uvist, men Apple har toppet salgshitlisterne det forgangne år med iPhone 6 og gør nu det samme med iPhone 6S.

Mere til historien

Apple har for kun få måneder siden sendt den nyeste iPhone-model på markedet, men allerede nu florerer en masse rygter om den kommende iPhone 7, der både rygtes at være vandtæt og få en ny stik-type.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Smarthome-produkter sælger som varmt brød

KORT NYT: Salget af smarthome-produkter går godt og det vurderes, at 130 millioner hjem har mindst én smart-højttaler nu, det viser en ny rapport fra analysefirma.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram