100 millioner amerikanere har iPhone

Antallet af iPhones hos amerikanerne har for første gang passeret 100 millioner enheder. Hver tredje amerikaner har en iPhone.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Der er ingen tvivl om, at Apple virkelig har ramt noget forbrugerne kan lide med deres iPhones. For første gang har antallet af iPhones hos den amerikanske befolkning rundet 100 millioner enheder. Hvilket betyder, i runde tal, at hver tredje amerikaner har en iPhone. Det viser tal fra Consumer Intelligence Research Partners.

 – OLED-skærme på iPhones i 2018

Tallene fra Consumer Intelligence Research Partners viser også, at de nye iPhones er blevet taget vel imod. For næsten to tredjedele af de 100 millioner telefoner er de nyeste modeller – iPhone 6 og iPhone 6S eller plusmodellerne af disse.

Undersøgelsen blev lavet kort efter lanceringen af iPhone 6S, så tallene ser formentlig lidt anderledes ud i dag. Men interessant er det, at det faktisk kun er omkring 2-3 procent, som har de ”gamle” iPhones, da den resterende tredjedel primært er iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S.

100 millioner amerikanere har iPhone

100 millioner amerikanere har iPhone

Så har du en iPhone helt tilbage fra den første generation i 2007 og op til iPhone 4S, så er det altså ved at være en sjælden sag.

 – Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Hvordan udbredelsen er på det danske marked af de forskellige modeller er uvist, men Apple har toppet salgshitlisterne det forgangne år med iPhone 6 og gør nu det samme med iPhone 6S.

Mere til historien

Apple har for kun få måneder siden sendt den nyeste iPhone-model på markedet, men allerede nu florerer en masse rygter om den kommende iPhone 7, der både rygtes at være vandtæt og få en ny stik-type.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram