100 millioner amerikanere har iPhone

Antallet af iPhones hos amerikanerne har for første gang passeret 100 millioner enheder. Hver tredje amerikaner har en iPhone.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus i rosegold (Foto: Apple)

Der er ingen tvivl om, at Apple virkelig har ramt noget forbrugerne kan lide med deres iPhones. For første gang har antallet af iPhones hos den amerikanske befolkning rundet 100 millioner enheder. Hvilket betyder, i runde tal, at hver tredje amerikaner har en iPhone. Det viser tal fra Consumer Intelligence Research Partners.

 - OLED-skærme på iPhones i 2018

Tallene fra Consumer Intelligence Research Partners viser også, at de nye iPhones er blevet taget vel imod. For næsten to tredjedele af de 100 millioner telefoner er de nyeste modeller – iPhone 6 og iPhone 6S eller plusmodellerne af disse.

Undersøgelsen blev lavet kort efter lanceringen af iPhone 6S, så tallene ser formentlig lidt anderledes ud i dag. Men interessant er det, at det faktisk kun er omkring 2-3 procent, som har de ”gamle” iPhones, da den resterende tredjedel primært er iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S.

100 millioner amerikanere har iPhone

100 millioner amerikanere har iPhone

Så har du en iPhone helt tilbage fra den første generation i 2007 og op til iPhone 4S, så er det altså ved at være en sjælden sag.

 - Ny 4-tommer iPhone på vej i starten af 2016

Hvordan udbredelsen er på det danske marked af de forskellige modeller er uvist, men Apple har toppet salgshitlisterne det forgangne år med iPhone 6 og gør nu det samme med iPhone 6S.

Mere til historien

Apple har for kun få måneder siden sendt den nyeste iPhone-model på markedet, men allerede nu florerer en masse rygter om den kommende iPhone 7, der både rygtes at være vandtæt og få en ny stik-type.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram