Sony: Disse enheder får Android 6.0 Marshmallow

1

Android 6.0 Marshmallow er på vej ud til Nexus-produkterne. Her kan Sony-ejere se om de også får opdateringen til deres enhed.

Sony Android 6.0 Marshmallow opdateringen (Foto: Sony)
Sony Android 6.0 Marshmallow opdateringen (Foto: Sony)

Google har startet udrulningen af den absolut nyeste Android-version, Android 6.0 Marshmallow. I første omgang bliver det Nexus-enheder, der vil modtage opdateringen.

 – Android M betyder Marshmallow

Men nu melder producenterne også ud, hvilke enheder de har valgt vil få den seneste opdatering.

Sony har på deres officielle blog oplyst hvilke af deres enheder, der vil få Android 6.0 Marshmallow opdateringen.

 – Sony-ejere kan nu prøve Android M

De Sony enheder der vil blive opdateret med Android 6.0 Marshmallow er selvfølgelig de tre nye topmodeller Sony Xperia Z5, Sony Xperia Z5 Compact og Sony Xperia Z5 Premium, men der er også flere af de ældre telefoner, som vil få den nyeste Android-version.

 – Første kig på alle Sony Xperia Z5-modellerne

Se hele listen her: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z3+, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia M5, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua and Xperia C4.

Softwaren vil blive udrullet i flere faser til de forskellige modeller og tidspunkterne for dette vil variere afhængig af marked og operatører. Sony har endnu ikke frigivet et skema med de specifikke tidspunkter for opdateringens udrulning endnu.

Du kan holde dig opdateret på Sonys officielle blog.

Mere til historien

Sony havde i fredags salgsstart for den nye Sony Xperia Z5 hos de danske teleselskaber og mobilforhandlere, også Xperia Z5 Compact-telefonen er at finde i butikkerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer