Ingen lynupdate på HTC One A9 i Danmark

7

Der kommer ikke lyn hurtig opdatering af Android-systemet på HTC One A9 i Danmark. Kun amerikanerne får glæde af denne mulighed.

HTC One A9
HTC One A9 (Foto: HTC)

I forbindelse med præsentationen af HTC One A9 udsendte HTC USA et tweet, som mange tech-interesserede har bidt mærke i. Nyheden på Twitter-beskeden var, at den unlocked version af One A9, der bliver tilgængelig i USA, vil modtage nye Android softwareopdateringer inden for 15 dage efter, at Google har udsendt dem til blandt andet Nexus-enhederne.

Dette kunne have været en fantastisk nyhed for dem som overvejer den nye HTC telefon. Desværre forholder det sig sådan, at en unlocked One A9 kun sælges på det amerikanske marked. Den udgave som lander i Danmark, er en mere traditionel telefon med Android 6.0 Marshmallow, hvor brugerfladen HTC Sense er lagt henover.

Overfor MereMobil.dk bekræfter HTC, at der ikke kommer Android-opdateringer til One A9 kort efter Google har udsendt dem. Muligheden gælder kun den amerikanske unlocked-edition.

Pretest: Sådan er HTC One A9

Den unlocked A9’er er en særlig udgave, der kører på en ren Android-version, uden HTCs tilpasninger. Det er netop derfor opdateringerne kan leveres så hurtigt.

Vi har tidligere set både HTC, Samsung og Sony sende sådanne versioner af deres topmodeller ud på det amerikanske marked. Trods mange spørgsmål til firmaerne gennem tiden, er det aldrig lykkedes, at få opklaret hvorfor disse versioner kun kommer i USA.

Tiltro til HTC fra mobilbranchen i Danmark

Web-TV: Første indtryk af HTC One A9

Mere til historien

HTC One A9 kommer uden den ellers meget roste BoomSound højtalerlyd. Der er ingen frontvendte stereohøjtalere, og du må derfor nøjes med en enkelt højtaler placeret i bunden af telefonen. Det betyder også, at lyden fra HTC One A9 ikke er på niveau med hvad der findes i HTC One M9.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer