Forudbestil Microsoft Surface Pro 4 nu

0

Microsoft Surface Pro 4 kommer i handlen i november, men allerede nu kan den forudbestilles hos den første forhandler foruden Microsoft Store.

Microsoft Surface Pro 4 (Foto: Microsoft)
Microsoft Surface Pro 4 (Foto: Microsoft)

Microsoft har tidligere på måneden præsenteret deres nye Surface Pro 4 tablet, der ligner en værdig konkurrent til Apples kommende iPad Pro.

Surface Pro 4 – ny tablet fra Microsoft

Som vi tidligere har skrevet, så lander Surface Pro 4 i de danske butikker torsdag den 19. november. Og du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar hos Wupti.com, der umiddelbart er den første forhandler, som åbner op for forudbestillingerne.

Wupti.com ser frem til salget af Surface Pro 4 for alvor går i gang, da forgængeren Surface Pro 3 har været en succes.

– ”Surface Pro 3 har været en succes, så vi er rigtig glade for at kunne tilbyde kunderne muligheden for forudbestilling af Pro 4,” lyder det fra Wupti.com til MereMobil.dk.

Microsoft Surface Pro 4 (Foto: Microsoft)
Microsoft Surface Pro 4 (Foto: Microsoft)

Priserne hos Wupti.com er pt. de vejledende priser, som Microsoft meldte ud i forbindelse med lanceringen.

 – Microsoft: Nu bliver smartphonen en PC’er

Udvalget hos Wupti.com spænder fra den mindste på 128 GB og til topmodellen med 512 GB – og i7 processor, dog er modellen med 128 GB hukommelse og Intel Core i5 processor meldt ud, som eksklusiv til Elgiganten og via Microsoft Store. Men måske den også kommer hos andre forhandlere på et senere tidspunkt, men dette er endnu ikke bekræftet.

Foruden Wupti.com kan du også forudbestille Surface Pro 4 hos Microsoft Store.

Med til Microsoft Surface Pro 4 kan tilkøbes det nye tastatur Surface Pro Type Cover 4. Prisen for dette er 1.199 kroner.

Mere til historien 

Microsoft har også lanceret de første Windows 10 Mobile telefoner, som kommer på markedet fra november. Derudover er det også blevet offentliggjort, hvilke eksisterende Windows Phones, der vil få Windows 10 Mobile opdateringen. Du kan se hvilke telefoner, som i første omgang vil få den nye Windows 10 Mobile opdatering.

Læs også:
Microsoft Lumia 550 – Windows-telefon til folket

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer