OnePlus klar med stor opdatering til 2’eren

OnePlus 2 får nu sin første store opdatering til version 2.1.0! Bedre kamera-indstillinger, adskillige fejlrettelser og understøttelse af Exchange.

En ”Sizeable” opdatering, er lige nu på vej ud til en lille del af OnePlus 2 ejere verden over – i morgen begynder selskabet på den helt store udrulning, hvis alt går vel i dag.

OnePlus 2 - 2.1.0 opdatering

OnePlus 2 – 2.1.0 opdatering

Sådan lyder de første meldinger fra OnePlus 2 om den store opdatering der får deres software, OxygenOS, op til version 2.1.0.

– OnePlus: Undskyld vi klokkede i det, igen!

Opdateringen byder på en lang række fejlrettelser og forbedringer til software, præcis hvilke fejlrettelser der er tale om, er endnu ukendt. Men vigtigst af alt, understreger OnePlus at opdateringen er et stort skridt på vej mod et mindre fejlfyldt produkt.

Mange af fejlrettelserne, er ifølge OnePlus de mest omtalte problemer som brugerne har meldt tilbage til selskabet. Heriblandt kan vi håbe de har fået styr på ”hjem-knappen” der også agerer fingeraftrykslæser – den har trukket den samlede oplevelse ned i vores omfattende anmeldelse af produktet.

– Huawei lancerer OnePlus-konkurrent i Danmark

Blandt nyhederne i opdateringen, er en forbedret kamera-applikation, der nu giver brugerne mulighed for ”manuel-mode”. Med Manuel-mode er det blandt andet muligt at styre ISO og tre andre essentielle kamera-features, der øger mulighederne for at tage det ”perfekte” billede.

OnePlus 2 - 2.1.0 opdatering med forbedret kamera-app

OnePlus 2 opdatering med forbedret kamera

OnePlus teamet har også gjort det muligt for tredjeparts applikationer, at gemme billeder i RAW-format. Så hvis din ynglings kamera-app understøtter formatet, kan den nu bruges på OnePlus 2.

– Første OnePlus 2 opdatering rulles ud i Danmark

Der er også blevet plads til Exchange understøttelse, så hvis du bruger en Exchange-mail så kan OnePlus 2 nu håndtere din konto.

Opdateringen fylder blot 39 MB ifølge de første offentliggjorte skærmbilleder af opdateringen, hvilket kan indikere at der ikke er tale om helt så stor en opdatering, som OnePlus selv gør den til.

Mere til historien

OnePlus er ifølge dem selv på vej med en sideløber til OnePlus 2, de første billeder af den kommende model, kan være blevet afsløret – se billederne her.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram