OnePlus klar med stor opdatering til 2’eren

OnePlus 2 får nu sin første store opdatering til version 2.1.0! Bedre kamera-indstillinger, adskillige fejlrettelser og understøttelse af Exchange.

En ”Sizeable” opdatering, er lige nu på vej ud til en lille del af OnePlus 2 ejere verden over – i morgen begynder selskabet på den helt store udrulning, hvis alt går vel i dag.

OnePlus 2 - 2.1.0 opdatering

OnePlus 2 – 2.1.0 opdatering

Sådan lyder de første meldinger fra OnePlus 2 om den store opdatering der får deres software, OxygenOS, op til version 2.1.0.

– OnePlus: Undskyld vi klokkede i det, igen!

Opdateringen byder på en lang række fejlrettelser og forbedringer til software, præcis hvilke fejlrettelser der er tale om, er endnu ukendt. Men vigtigst af alt, understreger OnePlus at opdateringen er et stort skridt på vej mod et mindre fejlfyldt produkt.

Mange af fejlrettelserne, er ifølge OnePlus de mest omtalte problemer som brugerne har meldt tilbage til selskabet. Heriblandt kan vi håbe de har fået styr på ”hjem-knappen” der også agerer fingeraftrykslæser – den har trukket den samlede oplevelse ned i vores omfattende anmeldelse af produktet.

– Huawei lancerer OnePlus-konkurrent i Danmark

Blandt nyhederne i opdateringen, er en forbedret kamera-applikation, der nu giver brugerne mulighed for ”manuel-mode”. Med Manuel-mode er det blandt andet muligt at styre ISO og tre andre essentielle kamera-features, der øger mulighederne for at tage det ”perfekte” billede.

OnePlus 2 - 2.1.0 opdatering med forbedret kamera-app

OnePlus 2 opdatering med forbedret kamera

OnePlus teamet har også gjort det muligt for tredjeparts applikationer, at gemme billeder i RAW-format. Så hvis din ynglings kamera-app understøtter formatet, kan den nu bruges på OnePlus 2.

– Første OnePlus 2 opdatering rulles ud i Danmark

Der er også blevet plads til Exchange understøttelse, så hvis du bruger en Exchange-mail så kan OnePlus 2 nu håndtere din konto.

Opdateringen fylder blot 39 MB ifølge de første offentliggjorte skærmbilleder af opdateringen, hvilket kan indikere at der ikke er tale om helt så stor en opdatering, som OnePlus selv gør den til.

Mere til historien

OnePlus er ifølge dem selv på vej med en sideløber til OnePlus 2, de første billeder af den kommende model, kan være blevet afsløret – se billederne her.


Avatar

Om Jacob Smidt

Jacob er mobilfreak med en forkærlighed til Android. Han har tidligere været en fast del af den daglige nyhedsdækning, men bruger nu sin fritid på at skrive om seneste nyt. Ud over bred viden om Android og Google, har han også en stor forståelse for IT og elsker at lege med nye gadgets.