iOS 9 kan give problemer med VPN-forbindelse

0

En fejl i Apples seneste software version til iOS-enheder kan give problemer med VPN-forbindelser.

iOS 9 på iPhone
iOS 9 på iPhone

Apple har forsøgt at lukke for en række sårbarheder på iPhone og iPad med iOS 9, men ifølge Cisco er der en alvorlig sikkerhedsbrist i den nye version af styresystemet. Og der er utrolig mange der har opdateret til iOS 9, ifølge de seneste tal fra Apple har mere end halvdelen af alle aktive iOS-enheder downloadet iOS 9.

Så er den her – iOS 9 er klar til download

Fejlen gør, at VPN-forbindelser (Virtual Private Network) til virksomheds-servere ikke fungerer ordentligt i iOS 9. VPN-forbindelser benyttes af virksomheder, der ønsker en sikker forbindelse til medarbejderens enheder, som eksempelvis iPhone og iPad.

Fejlen gør, at mange brugere ikke kan få adgang til bestemte servere via deres VPN-forbindelser. Der er ikke problemer med intern kommunikation mellem servere, men kun når en medarbejder forsøger at få adgang til en server via en VPN-forbindelse.

Fejlen i iOS 9 blev opdaget i beta-udgaven af iOS 9, men er altså ikke blevet rettet af Apple til den endelige udgave af iOS 9 – den ses angiveligt også stadigvæk i iOS 9.1 beta-softwaren. Det skriver Computerworld.dk.

iOS 9.1 nu tilgængelig for udviklere

Den seneste iOS-version med en fejlfri VPN-funktion er iOS 8.4.1, som du kan nedgraderer til på eget ansvar.

Problemer med iOS 9 – nedgrader til iOS 8

Mere til historien

iOS 9.1 beta-versionen har vist, at der er nye emoji’s på vej, så det nu bliver muligt at lave “Fuck-fingeren”, som en emoji på din iPhone eller iPad.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer