Apple Watch på plads i Humac-butikker

0

Når Apple fredag har officiel salgsstart på Apple Watch i Danmark kan du få fingre i det hos alle landets Humac-butikker.

Apple Watch
Apple Watch

Danmarks Apple Premium Reseller, Humac-kæden, lancerer fredag den 25. september 2015 klokken 10.00 det nye Apple Watch. Det er muligt for kunder at få fingre i urene i alle landets 20 Humac butikker, så du kan gå ned og se uret inden køb.

Humac er indtil videre den eneste forhandler, som har offentliggjort de har Apple Watch i en fysisk butik fra salgsstarten.

 – Overblik: Anmeldernes dom over Apple Watch

Der var ellers udsigt til, at Apple ville forbigå Danmark endnu engang med Apple Watch, da Danmark ikke blev nævnt under Apples event den 9. September, hvor de lancerede de nye iPhone-modeller, samt offentliggjorde nye lande til Apple Watch.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Humac vil forhandle Apple Watch enhederne i Sport og Watch modellerne.

Foruden Humac kan du også købe Apple Watch hos Elgiganten.dk fra på fredag.

Du kan se priserne hos henholdsvis Humac og Elgiganten på deres respektive hjemmesider på lanceringsdagen. De officielle priser fra Apple på de forskellige Apple Watch-modeller kan ses i linket herunder.

Apple Watch i Danmark 25. september

Mere til historien

Apple har netop i mandags frigivet den nyeste softwareopdatering til Apple Watch. Du kan læse mere om WatchOS 2-opdateringen her.