Overblik: Anmeldernes dom over Apple Watch

Apple Watch får en blandet modtagelse blandt anmeldere – få overblikket over årets mest ventede wearable gadget her.

Apple Watch har været, og er stadig, på alles læber. Så snart samtalen drejes over på smartphones, tablets eller smartwatch-området, er det ikke til at undgå Apple Watch, der er få uger fra sin officielle lancering. For at drive forventningerne op på Apple Watch, er denne uges højdepunkt anmeldernes dom over Apple Watch, der siden i går er væltet ind på de sociale medier og teknologi-hungrende hjemmesider.

Apple Watch Sport

Apple Watch Sport

I langt de fleste anmelderes konklusioner er dommen klar; Apple Watch er det bedste smartwatch på markedet! Det er dog også blandt de dyreste, og ligesom de mange andre smartwatch-produkter på markedet, langt fra fulendt.

– Se Apples gennemgang af Apple Watch

De klare gengangere i anmeldelserne er, at produktet klart er det flotteste og mest behagelige smartwatch til ens håndled, og det holder strøm én hel dag som lovet af Apple – men så heller ikke længere end det. Apple Pay er produktets største force, mens halvbagte funktioner, langsom software og irriterende notifikationer er blandt de nævnte problemstillinger hos uret.

– Apple Watch – her er priserne

For at give dig et bedre overblik over de mange anmeldelser, der allerede er landet, har vi herunder samlet et udpluk med citater og links til de enkelte anmeldelser.

Bloomberg: ”The watch is not life-changing”

– ”So Apple has succeeded in its first big task with its watch. It made something that lives up to the company’s reputation as an innovator and raised the bar for a whole new class of devices. Its second task—making me feel that I need this thing on my wrist every day—well, I’m not quite sure it’s there yet. It’s still another screen, another distraction, another way to disconnect, as much as it is the opposite. The Apple Watch is cool, it’s beautiful, it’s powerful, and it’s easy to use. But it’s not essential. Not yet.!”

– Læs Bloombergs anmeldelse.

The New York Times: ”Bliss, but Only After a Steep Learning Curve

– “The Apple Watch is far from perfect, and, starting at $350 and going all the way up to $17,000, it isn’t cheap. Though it looks quite smart, with a selection of stylish leather and metallic bands that make for a sharp departure from most wearable devices, the Apple Watch works like a first-generation device, with all the limitations and flaws you’d expect of brand-new technology.”

– Læs NYTimes anmeldelse.

The Verge: “It is one of the most ambitious products.”

– ”There’s no question that the Apple Watch is the most capable smartwatch available today. It is one of the most ambitious products I’ve ever seen; it wants to do and change so much about how we interact with technology. But that ambition robs it of focus: it can do tiny bits of everything, instead of a few things extraordinarily well. For all of its technological marvel, the Apple Watch is still a smartwatch, and it’s not clear that anyone’s yet figured out what smartwatches are actually for.”

– Læs The Verges anmeldelse.

CNET: “The most ambitious, well-constructed smartwatch”

– “We’re still two weeks away from Day One of the Apple Watch. It’s already got tremendous potential, lots of software, and beautiful design. I like wearing the Apple Watch, and it might be my favorite smartwatch…if its battery life lasted beyond one day. If you’re curious where Apple is going next and have $350-$400 to spend, the entry-level Apple Watch might be fun to explore. Everyone else, I’d wait and see how the apps shape up, how the kinks get worked out, whether any software updates help with battery life. There’s a lot more time to decide.”

– Læs CNETs anmeldelse.

Mere til historien

Apple Watch kommer på markedet den 24. april, desværre ikke i Danmark. Indtil videre er de første til at modtage Apple Watch; Australien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Japan, Storbritannien og USA. Uret har en vejledende startpris på 349 dollars for den billigste – den dyreste koster hele 17.000 dollars!

Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram