Apple undgår ny bendgate skandale med iPhone 6S

0

Ændringer i materialet på de nye iPhone 6S-modeller gør, at Apple denne gang undgår en ny bendgate skandale, som med iPhone 6 Plus.

Da Apple sidste år lancerede iPhone 6 og iPhone 6S blev det ret hurtigt til, at den fik øgenavnet #bendgate. Grunden til dette var, at iPhone 6 Plus angiveligt kunne bøje, hvis den var i en for eksempel bukselomme.

 – Her er iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Og med lanceringen af iPhone 6S og iPhone 6S Plus vil Apple ikke endnu engang havne i modvind. Derfor har de gjort sig umage for at undgå en lignende problematik og derfor udviklet et nyt materiale, som iPhone 6S og iPhone 6S Plus er produceret i.

De nye iPhones er udformet i et stærkere og en mere stiv aluminiums-type. Dermed er telefonerne også fysisk blevet lidt ”tykkere”.

 – De svage punkter på iPhone 6 styrkes i iPhone 6S

De første iPhone-købere og tech-nørder har også allerede forsøgt sig, at lave forsøget med den nye iPhone. Du kan se et forsøg i videoen herunder.

Videoen fra FoneFox er i skrivende stund set mere end 1,5 millioner gange.

Apple svarede sidste år igen på hele #Bendgate-farcen, hvilket ifølge dem selv var en storm i et glas vand. Men ikke desto mindre er de nye iPhone 6S-modeller altså produceret i et nyt og kraftigere materiale.

Du kan her se, hvordan Apple tester deres telefoner.

Mere til historien

Det er ikke kun Apple, som producerer telefoner der kan bøje. I en test at SquareTrade har lavet med blandt andet Samsung Galaxy S6 Edge og iPhone 6S Plus, der bøjer også Galaxy S6 Edge. Denne fik dog ikke en hel masse kritik på dette punkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer