Samsung låner iPhone-ejere telefoner i 30 dage

Krigen er for alvor i gang mellem Samsung og Apple på det amerikanske marked, hvor Samsung tilbyder alle iPhone-brugere, at låne en af deres telefoner i 30 dage.

Samsung klar med nyt initiativ på det amerikanske smartphone-marked

Samsung klar med nyt initiativ på det amerikanske smartphone-marked

På verdensplan er Samsung fortsat den mobilproducent, som sender flest smartphone på markedet – men markedsandelene skrumper ind.

I andet kvartal 2013 havde sydkoreanerne omkring 33 procent af markedet på verdensplan, og skal man tro de seneste tal fra Gartner, er markedsandelen her i 2015 omkring 22 procent.

 - Samsung Galaxy S6 Edge+

Og særligt på det amerikanske marked har Samsung fået det sværere og sværere i konkurrencen mod Apple, særligt inden iPhone 6 og iPhone 6 Plus kom lidt i vanskeligheder på hjemmemarkedet. De store skærme gjorde tidligere at de amerikanske smartphone-købere valgte Samsung frem for Apple.

 - Samsung Galaxy Note 5 - den nye note-mobil

S6 Edge+ og Note 5

Samsung Galaxy S6 Edge+ og Samsung Galaxy Note 5

Men Samsung er klar med et nyt tiltag på det amerikanske marked, hvor de nu vil låne iPhone-brugere en af deres topmodeller i 30 dage for kun 1 dollar. Kunderne kan vælge mellem Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5. Det nye tiltag kaldes ”Samsung ultimate test drive”. Det skriver Pocketnow.com.

Det nye tiltag har allerede haft en kæmpe interesse og Samsung er derfor løbet tør for testenheder, og derfor opfordrer de brugerne til at holde øje med siden.

- ”Thank you for your interest. Due to the overwhelming demand, we are temporarily out of test drive phones. Please keep checking back for available phones,” skriver Samsung på hjemmesiden.

Om Samsung vil udnytte ”hullet” fra salgsstarten på deres kommende enheder Galaxy S6 Edge+ og Note 5, inden Apple er klar med nye modeller på flere markeder er endnu uvist.

Mere til historien

Samsung har netop offentliggjort deres Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5, dog kommer ikke på det europæiske marked.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram