Billede af Xperia Z5 og Z5 Compact er lækket

0

Rygte: Et billede af Sony Xperia Z5 og Z5 Compact er angiveligt i omløb. Se det her.

Læk Xperia Z5 og Z5 Compact
Rygte: Er dette Xperia Z5 og Z5 Compact?

Sony har indkaldt til en presseevent den 2. september 2015 ved IFA-messen i Berlin. Her forventes det næste flagskibsprodukt præsenteret for offentligheden.

Angiveligt bliver Xperia Z5 den første telefon fra Sony med fingeraftrykslæser. Ifølge rygterne vil læseren sidde i powerknappen, som er lokaliseret på telefonens højre side. Det vil i så fald være første gang, at en fingeraftrykslæser sidder på siden af en smartphone.

På billedet fremgår det også, at en dedikeret kameraknap vil være placeret nederst på højre side.

Her i artiklen kan du se et billede som angiveligt viser Xperia Z5 til højre og Z5 Compact til venstre. I midten ses iPhone 5S. Naturligvis ved vi ikke om billedet er ægte, men sandsynligheden taler for det.

Vi tidligere skrevet om Sony Xperia Z5, som ventes at have 4 GB RAM, Snapdragon 820 chipset fra Qualcomm samt et 21 megapixels kamera og batteri på 4.500 mAh.

I slutningen af maj lancerede Sony en faceliftet Z3’er kaldet Xperia Z3+. Det er denne model der i Japan hedder Xperia Z4.

Da vi testede Xperia Z3+ konkluderede vi, at ejere af Z3 ikke behøvede udskifte mobilen. Nu er spørgsmålet så om Z3+ ejere skal opgradere til Z5.

Web-TV: Derfor er Xperia Z3+ en fed smartphone

Mere til historien

Sony klarer sig generelt godt men mobildivisionen trækker nedad for selskabet. For indeværende år ventes underskuddet at blive på 480 millioner dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer