Billede af Xperia Z5 og Z5 Compact er lækket

Rygte: Et billede af Sony Xperia Z5 og Z5 Compact er angiveligt i omløb. Se det her.

Læk Xperia Z5 og Z5 Compact

Rygte: Er dette Xperia Z5 og Z5 Compact?

Sony har indkaldt til en presseevent den 2. september 2015 ved IFA-messen i Berlin. Her forventes det næste flagskibsprodukt præsenteret for offentligheden.

Angiveligt bliver Xperia Z5 den første telefon fra Sony med fingeraftrykslæser. Ifølge rygterne vil læseren sidde i powerknappen, som er lokaliseret på telefonens højre side. Det vil i så fald være første gang, at en fingeraftrykslæser sidder på siden af en smartphone.

På billedet fremgår det også, at en dedikeret kameraknap vil være placeret nederst på højre side.

Her i artiklen kan du se et billede som angiveligt viser Xperia Z5 til højre og Z5 Compact til venstre. I midten ses iPhone 5S. Naturligvis ved vi ikke om billedet er ægte, men sandsynligheden taler for det.

Vi tidligere skrevet om Sony Xperia Z5, som ventes at have 4 GB RAM, Snapdragon 820 chipset fra Qualcomm samt et 21 megapixels kamera og batteri på 4.500 mAh.

I slutningen af maj lancerede Sony en faceliftet Z3’er kaldet Xperia Z3+. Det er denne model der i Japan hedder Xperia Z4.

Da vi testede Xperia Z3+ konkluderede vi, at ejere af Z3 ikke behøvede udskifte mobilen. Nu er spørgsmålet så om Z3+ ejere skal opgradere til Z5.

Web-TV: Derfor er Xperia Z3+ en fed smartphone

Mere til historien

Sony klarer sig generelt godt men mobildivisionen trækker nedad for selskabet. For indeværende år ventes underskuddet at blive på 480 millioner dollars.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.