Billede af Xperia Z5 og Z5 Compact er lækket

Rygte: Et billede af Sony Xperia Z5 og Z5 Compact er angiveligt i omløb. Se det her.

Læk Xperia Z5 og Z5 Compact

Rygte: Er dette Xperia Z5 og Z5 Compact?

Sony har indkaldt til en presseevent den 2. september 2015 ved IFA-messen i Berlin. Her forventes det næste flagskibsprodukt præsenteret for offentligheden.

Angiveligt bliver Xperia Z5 den første telefon fra Sony med fingeraftrykslæser. Ifølge rygterne vil læseren sidde i powerknappen, som er lokaliseret på telefonens højre side. Det vil i så fald være første gang, at en fingeraftrykslæser sidder på siden af en smartphone.

På billedet fremgår det også, at en dedikeret kameraknap vil være placeret nederst på højre side.

Her i artiklen kan du se et billede som angiveligt viser Xperia Z5 til højre og Z5 Compact til venstre. I midten ses iPhone 5S. Naturligvis ved vi ikke om billedet er ægte, men sandsynligheden taler for det.

Vi tidligere skrevet om Sony Xperia Z5, som ventes at have 4 GB RAM, Snapdragon 820 chipset fra Qualcomm samt et 21 megapixels kamera og batteri på 4.500 mAh.

I slutningen af maj lancerede Sony en faceliftet Z3’er kaldet Xperia Z3+. Det er denne model der i Japan hedder Xperia Z4.

Da vi testede Xperia Z3+ konkluderede vi, at ejere af Z3 ikke behøvede udskifte mobilen. Nu er spørgsmålet så om Z3+ ejere skal opgradere til Z5.

Web-TV: Derfor er Xperia Z3+ en fed smartphone

Mere til historien

Sony klarer sig generelt godt men mobildivisionen trækker nedad for selskabet. For indeværende år ventes underskuddet at blive på 480 millioner dollars.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram