Samsung Galaxy A8 – deres hidtil tyndeste

0

I alt stilhed har Samsung lanceret deres, til dags dato, tyndeste smartphone – mød her Galaxy A8.

Samsung fortsætter deres trend med tynde og lette smartphones i aluminiums- og plastikdesign. Nu lancerer de Galaxy A8.

Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy A8

Galaxy A8 kommer som den fjerde model i A-serien, der indtil nu har omfattet Galaxy A3, A5 og A7. Alle tre er mellemklasse modeller der har haft til formål at præsentere fornuftig hardware- og brugeroplevelser, samt være prisvenlige for forbrugere, der ikke ønsker at smide 5-7.000 kroner for deres næste smartphone.

Nu kommer så den fjerde i rækken. Igen flot designet med stilrene linjer og kurver, udført i aluminium og plastik, præcis som de tre andre modeller i klassen.

– Samsung Galaxy A7 test – ikke god til prisen

Afrundet design

Selvom Galaxy A8 kan drage sammenligning med lillebroren Galaxy A7, så er der alligevel sket en del ændringer med A8. Blandt andet er designet blevet en del mere afrundet, dette sandsynligvis for at opretholde et fornuftigt greb om den store 5,7 tommer skærm.

Skærmen er fortsat af typen Super AMOLED og med Fuld-HD opløsning på 1920 x 1080 pixels. Den større skærm betyder lavere pixel-tæthed, der alligevel udmærker sig med 386 PPI. Processoren er stadig den samme 1.5/1.0 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 615 processor med Adreno 405 grafikprocessor.

Ligesom batteriet, der nu har fået en kapacitet på 3.050 mAh, så er der også blevet plads til en højere kameraopløsning, der nu har nået de samme 16-megapixels, som topmodellen Galaxy S6 og S6 Edge.

– Samsung Galaxy A5 test – god til prisen

Tyndere end Galaxy S6

Men den største forandring skal vi tilbage og finde i designet. Galaxy A8 har trods forbedrede specifikationer over Galaxy A7, formået at skære 0,4 mm af tykkelsen, så Galaxy A8 nu blot er 5,9 mm tynd.

Dette er Samsungs hidtil tyndeste smartphone – 0,9 mm tyndere end topmodellen Galaxy S6 og 1,1 mm tyndere end Edge udgaven.

Nu til den dårlige nyhed. Galaxy A8 er indtil videre kun meldt ud til det kinesiske marked, og der er ingen forlydender om en dansk lancering – endnu, men vi holder naturligvis øje. Derfor er der endnu heller ingen prisindikation.

Galleri med Galaxy A8

Mere til historien

Galaxy A8 kommer med et lille trumfkort mere på lommen – fingeraftrykssensor. Ligesom Galaxy S6 og S6 Edge kan du bruge dit fingeraftryk til oplås af enheden, køb af apps og meget mere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer