MobilePay-betaling hos McDonald’s

0

Nu kan du snart betale burgeren med mobilen på McDonald’s.

McDonald's, Deagu, Korea (Foto: McDonald's)
McDonald’s, Deagu, Korea (Foto: McDonald’s)

Fra tirsdag den 28. juli kan du betale med MobilePay på de 87 McDonald’s-restauranter i Danmark. Det skriver Børsen.

Med den nye betalingsmulighed er McDonald’s den første restaurantkæde i Danmark, hvor du kan betale med MobilePay. Det betyder, at står du på en af kædens restauranter og vil betale med mobilen, frem for med kort eller kontanter, så skal du bruge en af de små bokse, som installeres ved kasserne.

Denne boks sender beløbet til din mobil, og du skal så godkende beløbet inden pengene trækkes på kontoen. Løsningen fungerer med Bluetooth og NFC-teknologi.

Joachim Knudsen, administrerende direktør for McDonald’s Danmark, siger til Børsen, de den seneste tid har testet løsningen i restauranter på Falkoner Allé og i Valby, hvor gæsterne har vist stor interesse for muligheden.

– ” Derfor har vi glædet os til at introducere MobilePay til vores øvrige 85 restauranter, da vi håber det giver en bedre oplevelse for vores gæster”, siger han til avisen.

Hvad køber danskerne på mobilen?

Swipp er fravalgt

Danske Bank, som står bag MobilePay, har ifølge Børsen, også store forventninger til betalingsløsningen hos McDonald’s.

– ”Vi mener mobilbetaling er ideelt til steder med fastfood, og er selvfølgelig også spændte på om gæsterne hos McDonald’s tager godt imod vores løsning. Vi håber, at mobile betalinger er fremtiden for mange danske virksomheder”, siger Mark Wraa-Hansen, chef for Danske Banks MobilePay-division til Børsen.

Med valget af MobilePay har man pt fravalgt konkurrenten Swipp. Joachim Knudsen, fra McDonald’s Danmark, siger til Børsen, vi løsningen er valgt, fordi det er den mest populære blandt danskerne, men vil på sigt han ikke udelukke et samarbejde med andre betalingsservices.

Swipp har svære odds mod MobilePay

Mere til historien

Tidligere på året indførte dagligvarekæder som Rema 1000, Bilka og Føtex MobilePay-løsningen, mens Netto følger efter senere på året.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer