Instagram-billeder bliver nu større og bedre

0

Kort nyt: Instagram-billeder bliver uploadet i større format og i højere opløsning.

InstagramBilleder på Instagram plejede kun at være i opløsningen 640 x 640, men for at følge med tiden begynder tjenesten nu, at kunne acceptere uploads af billeder i en noget højere opløsning, nemlig 1080 x 1080 pixels.

Billederne i højere opløsning vises endnu ikke af Instagram, som stadig kører med deres mindre standard for nu.

En hurtig kontrol af kildekoden på Instagram har indikeret, at nye fotos der bliver uploadet, gemmes i 1080 x 1080 pixels opløsningen, formentlig som forberedelse til en fuldkommen officiel ændring af opløsningen i de kommende dage eller uger, skriver The Verge.

The Verge har været i kontakt med en talsmand fra Instagram der fortæller, at virksomheden var i gang med at rulle de højt opløste billeder ud på tværs af iOS og Android i sidste uge, hvilket skulle betyde, at de fleste brugere allerede skulle kunne se billederne nu i deres Instagram app.

Forsikring: Feriebilleder på social-media er okay

Mere til historien

Instagram i browseren forbliver ved det gamle for nu, da de lige nu er mest fokuseret på den høje opløsning på mobilplatformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer