Kvitteringerne samles nu i MobilePay

4

Nu kan du se kvitteringer fra en række forretninger i MobilePay, der er gået sammen med Storebox.

Storebox kvittering
En digital kvittering i Storebox

Bonner og kvitteringer bliver nu samlet i MobilePay, der har indgået et samarbejde med Storebox, kendt som Kvittering.dk.

Hvis en kunde betaler i udvalgte forretninger, med samme kreditkort som er tilknyttet MobilePay, kan kvitteringerne ses i applikationen, også selvom MobilePay ikke har været anvendt som betalingsmiddel.

Kvitteringerne vil ligeledes fremgå af Storebox applikationen.

Storebox samarbejder med omkring 1.000 danske butikker under Dansk Supermarked, Matas, Harald Nyborg, Skoringen, Zjoos, BR og Toys’R’Us. Omkring 200.000 danskere er aktuelt tilmeldt kvitteringstjenesten.

Der er nok ingen tvivl om, at Storebox i forbindelse med MobilePay-samarbejdet, vil opleve en stor tilgang af brugere og ikke mindst gøre mange butikker interesserede i, at lave integration med tjenesten.

– ”MobilePays volumen med over to millioner brugere vil få rigtigt mange virksomheder og forbrugere til at koble sig på. Mange vil kunne se perspektivet i store miljøgevinster, hurtigere kasseafvikling og gladere kunder, der får styr på deres kvitteringer,” siger direktør Jacob Aisen fra Storebox.

Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay, lover også danskerne adgang til flere kædebutikker, både med hensyn til betaling med MobilePay samt kvitteringer i Storebox.

Seneste nye omkring MobilePay er, at tjenesten også er blevet tilgængelig i Bilka og Rema 1000 er på vej.

Mere til historien

Storebox er, ifølge dem selv, Nordens største leverandør af digitale kvitteringersløsninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer