Telenor får flere kunder

1

Kort nyt: Trods et benhårdt mobilmarked forsætter Telenor med at få flere kunder.

Telenors danske afdeling fik i første kvartal 2015 en fremgang i kundebasen på 13.000 kunder, viser det seneste regnskab fra Telenor. Det er femte kvartal i træk Telenor Danmark vokser i antal kunder, og tendensen fra de fire forgående kvartaler forsætte altså.

Telenor logo
Telenor (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge en pressemeddelelse fra Telenor steg antallet af nye abonnementskunder med 22.000. Ved udgangen af første kvartal 2015 havde Telenor Danmark i alt 1.966.000 mobilkunder.

-”Vi fastholdt momentum på kundesiden i første kvartal. Vi høster frugten af, at vi i 2014 opnåede en stærk position inden for mobilnetværk og service. Desuden har vi på privatkundemarkedet succes med vores familieprisplaner, som giver kunderne stor værdi med Office365 og OneDrive,” udtaler Telenor Danmarks administrerende direktør Marek Slacik og forsætter:

-”Markedsforholdene er særdeles udfordrende, og konkurrencen om kunderne er hårdere end nogensinde. Samtidig fortsætter vi processen med den omfattende transformation af virksomheden.”

Pressemeddelelsen fra Telenor Danmark indeholder dog ingen økonomiske nøgletal fra virksomheden, så om de mange nye kunder også giver øget omsætning og indtjening er ikke oplyst.

Mere til historien

Telenor er under fusion med Telia, og derfor er det sparsomt med finansielle informationer fra Telenors danske afdeling.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer