Sony Xperia Z4 – flere billeder i omløb

5

Rygte: Sådan vil Sony Xperia Z4 se ud, ifølge de seneste læks. Se billederne her.

Alleged-Sony-Xperia-Z4-non-final-renders-1Sonys næste store topmodel Xperia Z4 er, hvis Sony følger sin sædvanlige smartphone-strategi, i sigte inden længe. Lige nu er det godt seks måneder siden releasen af Xperia Z3, og der har hidtil været seks måneder mellem de store produkter fra Sony.

Denne gang har Sony været lidt ekstra hemmelighedsfulde, og ikke meget er sluppet ud til offentligheden. Senest er et par billeder dog dukket op på nettet. Du har se dem herunder.

Sony Xperia Z4 vil, ifølge de seneste rygter, have 5,2 tommer skærm, men det er uklart om opløsningen bliver 1080p Full HD eller en Quad HD skærm som på eksempelvis Samsung Galaxy S6.

Sony vil formodentlig benytte Qualcomm Snapdragon 810 octa-core chipsettet, og kameraet ventes at blive 20,9 megapixles stort – baseret på sensoren Sony IMX320. Om RAM-størrelsen bliver 3 eller 4 GB er ligeledes uklart.

Det er lidt spændende hvordan Sony vil positionere sig i forhold til særligt Samsung, der aktuelt får rigtigt meget opmærksom omkring Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge.

Sony Xperia M4 Aqua – ny vandtæt mellemklasse mobil

Med Xperia Z4 har Sony meget at leve op til. På MereMobil.dk gav vi topkarakter til Xperia Z3, der den dag i dag, er en rigtig god smartphone. Læs også testen af Xperia Z3 og se web-TV anmeldelsen.

De seneste måneder har der været flere skriverier om, at Sony måske ville trække sig fra smartphone- og mobilbranchen. Den diskussion lagde Sony låg på i forbindelse med Mobile World Congress 2015.

Galleri: Læks af Xperia Z4

Mere til historien

De første læks af Sony Xperia Z4 så vi tilbage i november 2014. Her blev der talt om et Snapdragon 805 chipset og 5,4 tommer quad-HD skærm.

Læs også:
Test: Sony Xperia Z3 Tablet Compact – en god rejseven

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer