Se officielle kamera-billeder fra Samsung Galaxy S6

2

Galleri: Samsung har forbedret kameraet i Galaxy S6. Her er nogle officielle testfotos og mere information om kameradelen i S6 og S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge bagside - guld
Samsung Galaxy S6 Edge bagside – guld

Ved præsentationen af Galaxy S6 og S6 Edge slog Samsung et stort slag for det forbedrede kamera i produkterne. Det gjorde de blandt andet ved at sammenligne billederne fra de nye produkter, med tilsvarende taget med iPhone 6 Plus.

Både S6 og S6 Edge har 16 megapixels hovedkamera med F/1.9 aperture, LED-fotolys og optisk billedestabilisator (OIS). Frontkameraet er på fem megapixels med F/1.9 aperture. Resultatet skulle være bedre fotos, særligt i omgivelser hvor belysningen er dårlig.

Samsung har nu frigivet en række officielle foto-samples fra det nye kamera. Naturligvis giver de ikke et helt retvisende billede, da sådanne fotos altid er taget af professionelle, sandsynligvis med stativ og justering af indstillingerne, før billederne er taget.

Hvis billederne er lidt for over-optimistiske vil det ramme Samsung som en boomerang, når produkterne med den færdige software begynder at lande til test hos anmelderne.

I galleriet herunder kan du se fem billeder taget med hovedkameraet, og tre selfies med det fem megapixels frontkamera. Du finder også en video fra Mobile World Congress, der viser nogle af kamerafunktionerne i Galaxy S6.

En af de andre spændende nyheder i kameradelen på S6 og S6 Edge er opstarten. Kameraet kan startes op, og være klar til fotografering, på blot 0,7 sekunder. Fra hvilken som helt sted i telefonen kan kameraet aktiveres, ved at trykke to gange på hjemknappen.

Så hurtigt falder Galaxy S6 i pris

Billeder fra S6 med hovedkameraet

Billeder fra S6 med frontkameraet

Video: Gennemgang af S6-kameraet

Mere til historien

Forgængeren Galaxy S5 kom med 1/2.6” sensor. Telefonen havde vanskeligt ved at fokusere så snart der bare var en smule mørkt i omgivelserne, og billeder taget under dårlige lysforhold blev fyldt med temmelig meget billedstøj.

Læs også:
De tre bedste nyheder i Galaxy S6

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer