Ny kalender-app fra Google til iPhone

Google er blevet færdig med den nyeste og opdaterede version af sin kalender til iPhone og iPad – her er nyhederne.

Google har gennem de seneste år bredt sit forretningsområde til også at gælde iOS enheder. Dette i en anderkendelse af, at platformen er udbredt i en sådan grad, at adskillige Google brugere, også er på iOS-platformen.

Google Kalender til iPhone & iPad

Google Kalender til iPhone & iPad

Derfor findes applikationer som Gmail, Maps, YouTube og Google+ også på iOS platformen. Siden lanceringen af Android 5.0 Lollipop og Googles nyeste design-strategi, Material Design, er flere af selskabets applikationer til iOS ligeledes blevet opdateret for at afspejle det nye design.

9 nyttige tricks til Google Maps

Nu er turen kommet til Google Kalender, der har fået den samme store overhaling, som Android brugerne for få måneder siden fik. Det betyder nye funktioner og nyt layout.

Af nævneværdige nyheder så trækker Google Kalender nu events og invitationer, eller bekræftelser heraf, automatisk ind fra Gmail. Modtager du en bestillingsbekræftelse på dine købte billetter til en koncert, så opretter den automatisk en begivenhed. Kalenderen trækker selv alle relevante oplysninger fra mailen såsom tidspunkt, stednavn, adresse og et eventuelt billede.

Nu får du vejbaneassistance i Google Maps

Google Kalender er også blevet mere lærerig med en forslagsfunktion. Ved at indhente oplysninger fra din brug af Google applikationer, laver den selv forslag til dine begivenheder, eksempelvis begivenhedens navn, sted og de personer der skal inviteres.

En del af det nye design og layout betyder, at det første man ser, når Google Kalender åbnes, er en farverig oversigt over de næste begivenheder. Her er trukket farver, billeder og ikoner ind for at give et nemmere og mere effektfyldt overblik.

Google strammer grebet om Google Play

Alle kalendere der i forvejen er tilføjet ens iPhone og iPad vil kunne tilføjes til Google Kalender, således både arbejdskalenderen, den private og en eventuel familie-kalender, kan administreres og følges via én applikation.

Introduktion af Google Kalender til iOS

Mere til historien

Google Kalender til iPhone og iPad kan gratis via App Store. Google Kalender er blot én ud af mange Google applikationer i App Store. Via dette link, kan du få et overblik over de apps som Google aktuelt har tilgængelig i App Store.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Google Stadia lukker og slukker

Lidt over tre år blev det til for Google som udbyder af cloudgaming. Google Stadia lukkes ned, oplyser Google

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram