Ny kalender-app fra Google til iPhone

1

Google er blevet færdig med den nyeste og opdaterede version af sin kalender til iPhone og iPad – her er nyhederne.

Google har gennem de seneste år bredt sit forretningsområde til også at gælde iOS enheder. Dette i en anderkendelse af, at platformen er udbredt i en sådan grad, at adskillige Google brugere, også er på iOS-platformen.

Google Kalender til iPhone & iPad
Google Kalender til iPhone & iPad

Derfor findes applikationer som Gmail, Maps, YouTube og Google+ også på iOS platformen. Siden lanceringen af Android 5.0 Lollipop og Googles nyeste design-strategi, Material Design, er flere af selskabets applikationer til iOS ligeledes blevet opdateret for at afspejle det nye design.

– 9 nyttige tricks til Google Maps

Nu er turen kommet til Google Kalender, der har fået den samme store overhaling, som Android brugerne for få måneder siden fik. Det betyder nye funktioner og nyt layout.

Af nævneværdige nyheder så trækker Google Kalender nu events og invitationer, eller bekræftelser heraf, automatisk ind fra Gmail. Modtager du en bestillingsbekræftelse på dine købte billetter til en koncert, så opretter den automatisk en begivenhed. Kalenderen trækker selv alle relevante oplysninger fra mailen såsom tidspunkt, stednavn, adresse og et eventuelt billede.

– Nu får du vejbaneassistance i Google Maps

Google Kalender er også blevet mere lærerig med en forslagsfunktion. Ved at indhente oplysninger fra din brug af Google applikationer, laver den selv forslag til dine begivenheder, eksempelvis begivenhedens navn, sted og de personer der skal inviteres.

En del af det nye design og layout betyder, at det første man ser, når Google Kalender åbnes, er en farverig oversigt over de næste begivenheder. Her er trukket farver, billeder og ikoner ind for at give et nemmere og mere effektfyldt overblik.

– Google strammer grebet om Google Play

Alle kalendere der i forvejen er tilføjet ens iPhone og iPad vil kunne tilføjes til Google Kalender, således både arbejdskalenderen, den private og en eventuel familie-kalender, kan administreres og følges via én applikation.

Introduktion af Google Kalender til iOS

Mere til historien

Google Kalender til iPhone og iPad kan gratis via App Store. Google Kalender er blot én ud af mange Google applikationer i App Store. Via dette link, kan du få et overblik over de apps som Google aktuelt har tilgængelig i App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer