Huawei rullede sig ud i Barcelona

0

Web-TV: Huawei har lanceret en lang række nye produkter. Alt fra et smartwatch til en syv-tommer tablet-smartphone. Se nyhederne her.

Huawei Watch
Huawei Watch

Gennem flere år har den kinesiske teknologivirksomhed Huawei, haft en af de største stande på Mobile World Congress i Barcelona. 2015 blev ikke en undtagelse.

Hvor mange kvadratmetre Huawei har haft, er vanskeligt at forestille sig, men når vi nu fortæller, at de har egen restaurant i et af deres egne standområder, så siger det måske noget om omfanget for virksomheden der, udover smartphones, leverer netværk til teleselskaber verden over.

I afdelingen for forbrugerprodukter rullede Huawei seks nyheder ud, som du kan se i web-TV indslaget herunder.

Se Huaweis seneste nyheder

En tablet der kan ringe

Blandt produkterne finder vi X2 Tablet, som er en syv-tommer tablet/smartphone. Altså en tablet med plads til SIM-kort, så den kan anvendes som en stor smartphone.

Talkband B2 er et armbånd som kombineres med et Bluetooth headset, mens Huawei Talkband N1 er et stereoheadset med indbygget sportstracker, der tæller skrift og meget mere.

Mere om TalkBand B2 og TalkBand N1

Med CarFi kan bilen omdannes til et rullende 4G-netværk, hvor op til 10 enheder kan tilsluttes trådløst. CarFi lander i Danmark senere på året til en pris omkring 1.200 kroner.

Det blev også til Honor 4X, en smartphone med 5,5 tommer Full HD-skærm.

Honor 4X tilbyder op til 72 timers batteritid

I Barcelona blev Huawei Watch fremvist. Det er et smartwatch i et tidlig version, som kører på Android Wear systemet.

Mere til historien

Huawei sendte i november sidste år telefonen Honor 6 på markedet i Danmark. Telefonen er et fornuftigt køb, rent prismæssigt, hvor man får rigtigt meget smartphone for pengene.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer