Samsung inviterer til "Galaxy Unpacked"-event

Så er datoen blevet offentliggjort. Snart vil Samsung under en Galaxy Unpacked event, præsentere deres næste topmodel.

Producenterne står i kø for at præsentere deres næste topmodel. Det er kun én måned siden verdens største elektronikmesse, CES, løb af stablen i Las Vegas, nu er turen kommet til Mobile World Congress, verdens største messe inden for teleindustrien.

Samsung Galaxy Unpacked 2015

Samsung Galaxy Unpacked 2015

Her har det længe været forventet, at Samsung vil præsentere den næste store topmodel, og rygterne har i længe sviret i flere retninger. Nu er ventetiden blevet præciseret, om mindre end én måned, vil Samsung gå på scenen og præsentere ”What’s Next”, som de skriver i invitationen.

Operatør bekræfter Galaxy S6 og Galaxy S Edge

Det er nemlig en invitation til de store medier og journalister, der nu er blevet sendt ud. Her bliver det angivet, at Samsung den 1. marts 2015, vil afholde deres eget pressemøde, kaldet Galaxy Unpacked. Denne type events har tidligere kastet topmodellerne Galaxy S4 og S5 af sig. Det forventes derfor, at vi kommer til at se mindst én ny topmodel fra Samsung på denne aften.

Samsung Galaxy S6 kommer måske i to versioner

Tidligere har det kun været én topmodel, der er blevet præsenteret, men i år har rygterne villet vide, at Samsung vil følge sin nærmeste konkurrent Apple, og fremvise ikke blot én, men to nye topmodeller. Holder rygterne vand, vil der være tale om en Galaxy S6 og en Galaxy S6 Edge, altså en topmodel, med skærmen afrundet omkring kanten, som det er set på Samsung Galaxy Note Edge.

Specifikationerne er indtil videre lidt spredte. De fleste peger på en 5,5 tommer skærm med QHD (2560 x 1440) pixels opløsning, 64-bit octa-core processor, 3 GB RAM, 20 megapixels kamera på bagsiden, 5 megapixel på fronten og Android 5.0 Lollipop ud af æsken.

Samsung Galaxy S6 specifikationer popper frem

Dertil er der begyndt at blive tale om at Samsung har valgt at ”rense” systemet for flere af deres applikationer, således topmodellen vil fremstå med en mere ”ren” version af Android 5.0, noget anmeldere verden over ofte har omtalt, ville være en positiv udvikling for Samsung.

MereMobil.dk dækker intensivt Mobile World Congress og Samsungs pressemøde.

Mere til historien

Samsung er ikke alene om at præsentere nye produkter den 1 marts. HTC har tidligere annonceret at de vil være klar med en stor pressevent samme dag. Her forventes det at vi kommer til at se en HTC One M9. Dette event vil MereMobil.dk også dække.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram