Samsung inviterer til “Galaxy Unpacked”-event

1

Så er datoen blevet offentliggjort. Snart vil Samsung under en Galaxy Unpacked event, præsentere deres næste topmodel.

Producenterne står i kø for at præsentere deres næste topmodel. Det er kun én måned siden verdens største elektronikmesse, CES, løb af stablen i Las Vegas, nu er turen kommet til Mobile World Congress, verdens største messe inden for teleindustrien.

Samsung Galaxy Unpacked 2015
Samsung Galaxy Unpacked 2015

Her har det længe været forventet, at Samsung vil præsentere den næste store topmodel, og rygterne har i længe sviret i flere retninger. Nu er ventetiden blevet præciseret, om mindre end én måned, vil Samsung gå på scenen og præsentere ”What’s Next”, som de skriver i invitationen.

– Operatør bekræfter Galaxy S6 og Galaxy S Edge

Det er nemlig en invitation til de store medier og journalister, der nu er blevet sendt ud. Her bliver det angivet, at Samsung den 1. marts 2015, vil afholde deres eget pressemøde, kaldet Galaxy Unpacked. Denne type events har tidligere kastet topmodellerne Galaxy S4 og S5 af sig. Det forventes derfor, at vi kommer til at se mindst én ny topmodel fra Samsung på denne aften.

– Samsung Galaxy S6 kommer måske i to versioner

Tidligere har det kun været én topmodel, der er blevet præsenteret, men i år har rygterne villet vide, at Samsung vil følge sin nærmeste konkurrent Apple, og fremvise ikke blot én, men to nye topmodeller. Holder rygterne vand, vil der være tale om en Galaxy S6 og en Galaxy S6 Edge, altså en topmodel, med skærmen afrundet omkring kanten, som det er set på Samsung Galaxy Note Edge.

Specifikationerne er indtil videre lidt spredte. De fleste peger på en 5,5 tommer skærm med QHD (2560 x 1440) pixels opløsning, 64-bit octa-core processor, 3 GB RAM, 20 megapixels kamera på bagsiden, 5 megapixel på fronten og Android 5.0 Lollipop ud af æsken.

– Samsung Galaxy S6 specifikationer popper frem

Dertil er der begyndt at blive tale om at Samsung har valgt at ”rense” systemet for flere af deres applikationer, således topmodellen vil fremstå med en mere ”ren” version af Android 5.0, noget anmeldere verden over ofte har omtalt, ville være en positiv udvikling for Samsung.

MereMobil.dk dækker intensivt Mobile World Congress og Samsungs pressemøde.

Mere til historien

Samsung er ikke alene om at præsentere nye produkter den 1 marts. HTC har tidligere annonceret at de vil være klar med en stor pressevent samme dag. Her forventes det at vi kommer til at se en HTC One M9. Dette event vil MereMobil.dk også dække.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer