Mere Material Design på vej fra Google

Google fortsætter udbredelsen af deres designsprog Material Design, nu i YouTube og Hangouts applikationerne.

Googles nye designsprog Material Design er én af de helt store nyheder i Android 5.0 Lollipop, og som har fået stor ros fra mange anmeldere, heriblandt MereMobil.dks John G. Pedersen, blandt andet i anmeldelsen af Nexus 6.

Designet som er fladt, farverigt, fyldt med flotte overgange og ikke mindst animationer, pryder allerede de med Nexus-enheder som er opdateret til Android 5.0, og har længe været undervejs til adskillige apps. Flere af dem, heriblandt Google Play, Gmail og Kalender applikationen som allerede er blevet opdateret, tilmed også med nye features.

- Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Det samme gælder nu også for YouTube der i skrivende stund er under udbredelse via Google Play. Igen er der gjort et stort arbejde i at få applikationen til at flyde sammen med resten af Android 5.0 designet.

Ud over det nye design i applikationen, har Google også givet de mange kanaler deres egen farve, baseret på den enkelte kanals coverbillede. Dette er med til at give kanalerne sit helt eget præg i YouTube på Android.

Men flere apps mangler stadig at blive opdateret med Material Design, og næste i rækken til at få efter YouTube, ser lige nu ud til at blive Googles besked-app, Hangouts.

Nye skærmbilleder er nemlig dukket op hos AndroidPolice.com, der viser at Hangouts i skrivende stund er på vej til det nye design. Om nye funktioner også finder vej til applikationen er endnu uvist. Du kan se et udpluk af den kommende Hangouts opdatering herunder.

Mere til historien

Har du ikke allerede fået opdateringen til YouTube kan du via dette link hente APK-filen, og selv installere den nye version.

Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
App optog lyd i hemmelighed

Et sikkerhedsfirma opdagede, at en app i Google Play Store gik fra at være nyttig til at blive ondsindet.

(mere…)
Du kan gå dig til rabatter og bonusser i ny app

En sundhedsapp hvor dine daglige skridt kan give dig en række fordele er klar til danskerne.

(mere…)
YouTube gør det endnu værre for gratis-brugerne

Nu tages endnu et værktøj i brug for at presse YouTube-brugerne til at betale.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Rystende TV 2 dokumentar: Børns mobilspil stjæler alt

VIGTIGT: TV 2 viser i aften det første ud af to programmer om, hvordan dine oplysninger deles via mobilspil. Du SKAL se med!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram