Mere Material Design på vej fra Google

0

Google fortsætter udbredelsen af deres designsprog Material Design, nu i YouTube og Hangouts applikationerne.

Googles nye designsprog Material Design er én af de helt store nyheder i Android 5.0 Lollipop, og som har fået stor ros fra mange anmeldere, heriblandt MereMobil.dks John G. Pedersen, blandt andet i anmeldelsen af Nexus 6.

Designet som er fladt, farverigt, fyldt med flotte overgange og ikke mindst animationer, pryder allerede de med Nexus-enheder som er opdateret til Android 5.0, og har længe været undervejs til adskillige apps. Flere af dem, heriblandt Google Play, Gmail og Kalender applikationen som allerede er blevet opdateret, tilmed også med nye features.

Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Det samme gælder nu også for YouTube der i skrivende stund er under udbredelse via Google Play. Igen er der gjort et stort arbejde i at få applikationen til at flyde sammen med resten af Android 5.0 designet.

Ud over det nye design i applikationen, har Google også givet de mange kanaler deres egen farve, baseret på den enkelte kanals coverbillede. Dette er med til at give kanalerne sit helt eget præg i YouTube på Android.

Men flere apps mangler stadig at blive opdateret med Material Design, og næste i rækken til at få efter YouTube, ser lige nu ud til at blive Googles besked-app, Hangouts.

Nye skærmbilleder er nemlig dukket op hos AndroidPolice.com, der viser at Hangouts i skrivende stund er på vej til det nye design. Om nye funktioner også finder vej til applikationen er endnu uvist. Du kan se et udpluk af den kommende Hangouts opdatering herunder.

Mere til historien

Har du ikke allerede fået opdateringen til YouTube kan du via dette link hente APK-filen, og selv installere den nye version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer