Mere Material Design på vej fra Google

Google fortsætter udbredelsen af deres designsprog Material Design, nu i YouTube og Hangouts applikationerne.

Googles nye designsprog Material Design er én af de helt store nyheder i Android 5.0 Lollipop, og som har fået stor ros fra mange anmeldere, heriblandt MereMobil.dks John G. Pedersen, blandt andet i anmeldelsen af Nexus 6.

Designet som er fladt, farverigt, fyldt med flotte overgange og ikke mindst animationer, pryder allerede de med Nexus-enheder som er opdateret til Android 5.0, og har længe været undervejs til adskillige apps. Flere af dem, heriblandt Google Play, Gmail og Kalender applikationen som allerede er blevet opdateret, tilmed også med nye features.

Web-TV: Hvor stor er Nexus 6?

Det samme gælder nu også for YouTube der i skrivende stund er under udbredelse via Google Play. Igen er der gjort et stort arbejde i at få applikationen til at flyde sammen med resten af Android 5.0 designet.

Ud over det nye design i applikationen, har Google også givet de mange kanaler deres egen farve, baseret på den enkelte kanals coverbillede. Dette er med til at give kanalerne sit helt eget præg i YouTube på Android.

Men flere apps mangler stadig at blive opdateret med Material Design, og næste i rækken til at få efter YouTube, ser lige nu ud til at blive Googles besked-app, Hangouts.

Nye skærmbilleder er nemlig dukket op hos AndroidPolice.com, der viser at Hangouts i skrivende stund er på vej til det nye design. Om nye funktioner også finder vej til applikationen er endnu uvist. Du kan se et udpluk af den kommende Hangouts opdatering herunder.

Mere til historien

Har du ikke allerede fået opdateringen til YouTube kan du via dette link hente APK-filen, og selv installere den nye version.

Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
“Nyn eller syng” for at søge på YouTube Music

YouTube Music er klar med en nyhed, da Android-brugere nu kan søge på YouTube Music enten ved at nynne eller med sang.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Gmail og YouTube brugere skal være opmærksomme

Selvom du har sikret din konto til Gmail og YouTube, så er det ikke nødvendigvis nok.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram