Hovedtelefoner til musiklytning i høj kvalitet

MINITEST: Hovedtelefoner til musik? Vi har lyttet til Marshall Monitor, B&O H6 og Jabra Move Wireless. Her er vores vurdering.

Lyd er der lige så mange meninger om, som der er ører. Alligevel vover jeg pelsen og giver her min vurdering af to hovedtelefoner, som jeg synes lyder godt på hver sin måde.

Begge produkter henvender sig til dem, som i fred for omgivelserne, vil lytte og forsvinde ind i yndlingsmusikken.

Marshall Monitor koster omkring 1.200 kroner, mens B&O H6 fra Bang & Olufsen kan findes til lige under 2.500 kroner. Så det er klart prisen spiller en rolle i forhold til kvaliteten og oplevelsen.

Husk altid at besøge en fysisk forretning, hvor du kan lytte til hovedtelefonerne inden du køber dem, og prøve hvorvidt de passer godt til hoved og ører.

Marshall Monitor

Marshall Monitor

Marshall Monitor – til den almene lytter

Designudtrykket er præcis som på Marshall guitarforstærkere, eller hjemmehøjtaleren Stanmore, rock’n’roll. Det er frækt og moderne uden at være provokerende.

Alle materialer er lækkert bløde hvilket klart mærkes, når headsettet sættes på hovedet. De slutter helt til, og lukker uvedkommende lyde ude.

Marshall Monitor kan foldes sammen så de fylder mindst muligt i tasken eller skuffen. Spiralkablet er aftageligt med guldbelagte stik (eller noget der ligner), og kan tilsluttes i både venstre og højre side. Det udtag, der ikke bruges, kan anvendes til tilslutning af andre headsets i serieforbindelse.

Lyden er overordnet god og vil tilfredsstille den almene lytter, der vil have lidt mere ud af musikken, end et lavpris headset kan give. Bassen er fyldig og blød, men meget dominerede. Toppen har ligeledes en blød feeling, hvilket er fantastisk når musikken har stor power og ”uf, uf, uf” i beatet.

Lyttes til akustisk musik eller mere rolige indspilninger bliver detaljerne opslugt i en unøjagtig kedelig blanding, der gør det vanskeligt at adskille instrumenterne fra hinanden.

Marshall klarer sig godt, når det kommer til actionfilm, hvor der netop er brug for powerlyd.

Bedømmelse: Glimrende kvalitets-headset for dem, som ønsker ekstra power i lyden.

B&O H6

B&O H6

B&O H6 – til den kritiske musikelsker

Designeren Jakob Wagner har i B&O H6 kombineret læder, aluminium og lammeskind og skabt en enestående kvalitetsoplevelse. Flot, klassisk og lidt ”morfar”-agtig på den gode måde.

H6 sidder godt og omslutter ørerne på en behagelig måde, hvor man helt glemmer de er på, og alle forstyrrende lyde holdes ude. Kablet er aftageligt og tilsluttes i venstre eller højre side. Der er ingen mulighed for at folde B&O H6 sammen, så det er ikke oplagt at have med på rejsen.

Lydkvaliteten er fremragende med fin balance mellem bas og diskant uden det bliver for meget eller for lidt, men du skal undvære ”uf uf uf”-lyden.

Lydbilledet er nuanceret og i de fleste musikgenrer fremhæves detaljer i musikken, som man ikke troede fandtes. Det fuldender musikoplevelsen. Med en hovedtelefon som denne får sangene nyt liv.

Bedømmelse: Premium headset som musikelskeren absolut må afprøve.

Mere til historien

Vil du have et billigere alternativ så tag et tjek på Jabra Move Wireless til omkring 600-800 kroner. Det er et trådløst headset, der også fungerer med ledning, som udover at sidde behageligt på hovedet, har en overraskende god lyd med både god fulde, dybde samt klarhed i toppen. Set i forhold til størrelsen og prisen er Jabra Move et headset, der bør overvejes.

Nyt headset bruger ny metode til at fjerne støj fra samtalerne

Det her er måske den næste generation af støjreduktion i headsets, men virker det?

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram