Swype til iOS 8 – nu på dansk

1

Det verdenskendte smartphone-tastatur, Swype, er nu klar på dansk til iPhone og iPad brugere.

Sammen med annonceringen af iOS 8 til iPhone og iPad, var også nyheden om, brugerne nu selv kan bestemme hvilket tastatur de ønsker anvende på iOS. Hidtil har Apple haft bestemt, at du skulle bruge deres.

Swype til Android og iOS
Swype til Android og iOS

Et af disse tastaturer, tilgængelig for iOS 8, er det anerkendte Swype tastatur. Tastaturet har fået sin berømmelse på Android platformen, hvor den har fået flere mobilproducenter, ja selv Google, til at implementere skrivemåden i deres tastaturer.

Nyheden for danske iOS brugere, er at tastaturet nu er tilgængelig på dansk. Således kan du med fingeren glidende over skærmen, skrive hurtigere, specielt med én hånd er Swype tastaturet fantastisk.

– SMS verdensrekord halveret af smartphones

Ud over muligheden for dansk, byder den nye opdatering også på emoji forslag. Således forudser tastaturet, hvilken emoji eller smiley, du ønsker at bruge efter endt sætning.

Ønsker du prøve Swype på iOS, eller mangler at opdatere din app, kan du finde den her via iTunes til 7 kroner.

Er du blevet nysgerrig på Swype som Android bruger, så fortvivl ej. Applikationen kan hentes gratis her via Google Play.

Mere til historien

Tidligere Guiness World Record holder i at skrive 160 tegn med 25 ord, har brugt Swype som tastatur, denne rekord er dog siden blevet slået, tiden lød dengang på 25,94 sekunder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer