Swype til iOS 8 - nu på dansk

Det verdenskendte smartphone-tastatur, Swype, er nu klar på dansk til iPhone og iPad brugere.

Sammen med annonceringen af iOS 8 til iPhone og iPad, var også nyheden om, brugerne nu selv kan bestemme hvilket tastatur de ønsker anvende på iOS. Hidtil har Apple haft bestemt, at du skulle bruge deres.

Swype til Android og iOS

Swype til Android og iOS

Et af disse tastaturer, tilgængelig for iOS 8, er det anerkendte Swype tastatur. Tastaturet har fået sin berømmelse på Android platformen, hvor den har fået flere mobilproducenter, ja selv Google, til at implementere skrivemåden i deres tastaturer.

Nyheden for danske iOS brugere, er at tastaturet nu er tilgængelig på dansk. Således kan du med fingeren glidende over skærmen, skrive hurtigere, specielt med én hånd er Swype tastaturet fantastisk.

SMS verdensrekord halveret af smartphones

Ud over muligheden for dansk, byder den nye opdatering også på emoji forslag. Således forudser tastaturet, hvilken emoji eller smiley, du ønsker at bruge efter endt sætning.

Ønsker du prøve Swype på iOS, eller mangler at opdatere din app, kan du finde den her via iTunes til 7 kroner.

Er du blevet nysgerrig på Swype som Android bruger, så fortvivl ej. Applikationen kan hentes gratis her via Google Play.

Mere til historien

Tidligere Guiness World Record holder i at skrive 160 tegn med 25 ord, har brugt Swype som tastatur, denne rekord er dog siden blevet slået, tiden lød dengang på 25,94 sekunder.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram