Swype til iOS 8 - nu på dansk

Det verdenskendte smartphone-tastatur, Swype, er nu klar på dansk til iPhone og iPad brugere.

Sammen med annonceringen af iOS 8 til iPhone og iPad, var også nyheden om, brugerne nu selv kan bestemme hvilket tastatur de ønsker anvende på iOS. Hidtil har Apple haft bestemt, at du skulle bruge deres.

Swype til Android og iOS

Swype til Android og iOS

Et af disse tastaturer, tilgængelig for iOS 8, er det anerkendte Swype tastatur. Tastaturet har fået sin berømmelse på Android platformen, hvor den har fået flere mobilproducenter, ja selv Google, til at implementere skrivemåden i deres tastaturer.

Nyheden for danske iOS brugere, er at tastaturet nu er tilgængelig på dansk. Således kan du med fingeren glidende over skærmen, skrive hurtigere, specielt med én hånd er Swype tastaturet fantastisk.

SMS verdensrekord halveret af smartphones

Ud over muligheden for dansk, byder den nye opdatering også på emoji forslag. Således forudser tastaturet, hvilken emoji eller smiley, du ønsker at bruge efter endt sætning.

Ønsker du prøve Swype på iOS, eller mangler at opdatere din app, kan du finde den her via iTunes til 7 kroner.

Er du blevet nysgerrig på Swype som Android bruger, så fortvivl ej. Applikationen kan hentes gratis her via Google Play.

Mere til historien

Tidligere Guiness World Record holder i at skrive 160 tegn med 25 ord, har brugt Swype som tastatur, denne rekord er dog siden blevet slået, tiden lød dengang på 25,94 sekunder.

WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram