Motorola snyder europæerne for super-mobilen Droid Turbo

Den nye super-mobil fra Motorola, Droid Turbo, stryger uden om de europæiske butikshylder.

Motorola Droid Turbo har imponerende specifikationer, men kommer desværre ikke til Europa.

Motorola Droid Turbo har imponerende specifikationer, men kommer desværre ikke til Europa.

Den amerikanske teknologigigant Motorola, der netop er kommet på kinesiske hænder efter Lenovos opkøb af firmaet, der tidligere var ejet af de amerikanske landsmænd fra Google, har en lidt kedelig tendens til, at holde deres produkter indenfor de amerikanske landegrænser. Desværre ser det også ud til at være tilfældet med det seneste skud på stammen, Motorola Droid Turbo. Det melder Motorolas fanske afdeling på Twitter, ifølge det amerikanske medie bgr.com

Google sælger Motorola til Lenovo

Der var uden tvivl nok en del europæere med hang til elektronik og smartphones, der ellers gerne havde set at Motorola slog et smut forbi Europa med Droid Turbo, da telefonen byder på en overflod af imponerende specifikationer, men det bliver desværre ikke tilfældet.

Den nye flagskibsmodel fra Motorola byder blandt andet på et 21 megapixels kamera, en quad-core processor af nyeste generation fra Qualcomm, samt muligheden for at skyde videoer i 4K-kvalitet, der er en betegnelse som dækker over videoer optaget i dobbelt så høj kvalitet, som almindelig Full-HD. Det kendes eksempelvis Samsungs topmodel anno 2014 Samsung Galaxy S5.

På papiret er der med andre ord ikke mange ulemper at få øje på. Eneste minus ved telefonen ser dog ud til at være, at den ikke bliver solgt med seneste version af Android, Android 5.0 Lollipop, men det er dog en opdatering, der må forventes at blive udsendt indenfor den nærmeste fremtid. Motorola har allerede meldt ud, at de bestræber sig på at få den seneste Android-opdatering ud til deres produkter, så hurtigt som muligt.

Motorola enheder får Lollipop

Motorola er ellers begyndt at være mere åbensindet overfor det europæiske marked. Eksempelvis kom seneste generations Motorola Moto X, og den noget billigere Motorola Moto G, på hylderne hos en række danske forhandlere. Dette års Nexus model fra Google, Nexus 6, er da også produceret i samarbejde med Motorola, men tendensen til at foretrække det amerikanske marked, fremfor det europæiske, ser altså desværre ud til at fortsætte, med valget om ikke at sende Motorola Droid Turbo til Europa.

Hvis du alligevel ønsker at erhverve dig et eksemplar af Motorolas super-telefon Droid Turbo, så kan du her læse, hvordan man importerer elektronik fra USA uden grimme overraskelser fra toldvæsenet undervejs. Vi anbefaler dog, at du sætter dig ind i de forskelle der er på danske og amerikanske netværk, inden du spenderer penge på elektronik fra den anden side af søen.

Mere til historien

Lenovo overtog Motorola fra Google for et beløb på omkring 2.1 milliarder amerikanske dollars, hvilket svarer til omkring ti milliarder danske kroner. Købet blev endeligt godkendt i slutningen af oktober måned.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram